Nooit denk ik aan niets

Nooit denk ik aan niets - Hans & Monique Hagen | Stml-tunisie.org

... een serie lesideeën bedacht, handig voor in de klas ... Nooit denk ik aan niets | Standaard Boekhandel ... . Met de Gedichtenwolkjes kun je op een leuke, inhoudelijk manier met poëzie aan de slag. ik denk nooit aan niets want als ik dat probeer denk ik stiekem toch aan iets Charlotte Dematons voegt een hartverwarmend verhaal toe aan de gedichten van Hans & Monique Hagen. Op elke bladzijde wacht een nieuwe verrassing. Met explosies van kleur en subtiele grapjes. Niet alle gedichten zullen door kleuters begrepen w ... Nooit denk ik aan niets - Hans & Monique Hagen ... ... . Niet alle gedichten zullen door kleuters begrepen worden, maar daar groeien ze wel in. Nooit denk ik aan niets is eigenlijk een boek voor iedereen. Een bijzonder mooi boek. Nooit denk ik aan niets Hans en Monique Hagen (tekst) en Charlotte Dematons (ill) Querido, 2015 € 15.99 Andere boeken van Monique en Hans Hagen op kinderboekenpraatjes: Samenvatting "ik weet wat lief is en wat stout is wat goed is en wat fout is maar wat is nul en wat is niets wanneer is ooit wanneer is nooit en waar is nergens dat moet ik nog bedenken ik denk nooit aan niets want als ik dat probeer denk ik stiekem toch aan iets Charlotte Dematons voegt een hartverwarmend verhaal toe aan de gedichten van Hans & Monique Hagen. 'Nooit denk ik aan niets' is een pra...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans & Monique Hagen
DIMENSIE
7,35 MB
BESTANDSNAAM
Nooit denk ik aan niets.pdf

OMSCHRIJVING

ik weetwat lief is en wat stout iswat goed is en wat fout ismaar wat is nul en wat is nietswanneer is ooit wanneer is nooiten waar is nergensdat moet ik nog bedenkenik denk nooit aan nietswant als ik dat probeerdenk ik stiekem toch aan ietsCharlotte Dematons voegt een hartverwarmend verhaal toe aan de gedichten van Hans & Monique Hagen. Op elke bladzijde wacht een nieuwe verrassing. Met explosies van kleur en subtiele grapjes.Een prachtig poëzie-prentenboek voor fans van Nederland en Jij bent de liefste. Voor alle leeftijden!

Wil je het boek lezen?Nooit denk ik aan niets in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans & Monique Hagen. Lezen Nooit denk ik aan niets Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN