Historische verhalen

Historische verhalen - Onbekend | Stml-tunisie.org

...len opgenomen in deze bundel. Het boek bestaat uit historische kortverhalen die zich allemaal afspelen rond de zeventiende eeuw, de zogenaamde Gouden Eeuw ... Historische roman - Wikipedia ... . Historische Verhalen. 2K likes. Historische Verhalen publiceert korte fictieve geschiedenisverhalen. In deze bundel Historische Verhalen - Korte verhalen uit de Oudheid is het genieten van de geschiedenis. Je wordt als lezer betrokken bij de ervaringen van mensen. We lezen niet alleen over de onderwerpen zoals we deze geleerd hebben in onze geschiedenislessen, maar lezen over het menselijk aspect bij deze onderwer ... Verzamelbundel IV - Historische Verhalen ... . We lezen niet alleen over de onderwerpen zoals we deze geleerd hebben in onze geschiedenislessen, maar lezen over het menselijk aspect bij deze onderwerpen dat op een indrukwekkende manier getoond wordt door de drie auteurs. Historische verhalen. De grootste militaire confrontaties; Forten en vestingen; Heiligen en profeten; Invloedrijke personen uit de geschiedenis; Mythen en sagen; Verdwenen beroepen; Historische snacks. Historische foto; Historische fouten in beroemde films; Historische recepten; Historische uitdrukkingen; Topstukken uit onze musea; Opmerkelijke ... Historische Verhalen. Een Park vol verhalen. ontdek meer. Het Nationale Park De Hoge Veluwe is de unieke nalatenschap van een van de meest markante echtparen uit de Nederlandse geschiedenis: Anton en Helene Kröller-Müller. 24 mei 2020 - Historische verhalen: De zuurkool van Bommen Berend. Kasteel Batestein en de Grote Geus. Een vreemd verhaal. Het woud zonder genade. Ridder Jan met de Kaak. De marketentster van de Fransebaan. De Wanda-sage. Drievoudige moord in het Koekangerveld. Aletta Jacobs. De banpalen en de dobbelaar. De strijd rond de turfvaart. Het wonderbare vlas. Naast Historische verhalen II met 20 geschiedenisverhalen is er ook Historische verhalen I met 27 verhalen. Daarnaast zijn er nog twee boekjes. Eentje met Korte verhalen uit de Gouden eeuw en eentje met Korte verhalen uit de oudheid. Een erg fijn rijtje boeken in je kast. Historische verhalen; Historische verhalen Omdat ik veel affiniteit heb met geschiedenis heb ik diverse vertelpresentaties over historische onderwerpen ontwikkeld. Naast informatieve en interactieve elementen bevatten deze vertelpresentaties ook altijd een boeiend verhaal. Historische Verhalen. Verzamelbundel II. Samensteller en redactie: Rik van der Vlugt Deze verhalenbundel behelst een diverse verzameling van twintig korte geschiedenisverhalen. Niet alleen zijn de vertellingen geschreven door meerdere auteurs, ook spelen de verschillende verhalen zich af in meerdere tijdvakken. Zo lees je bijvoorb...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
5,68 MB
BESTANDSNAAM
Historische verhalen.pdf

OMSCHRIJVING

In deze bundel staan zevenentwintig korte verhalen die zich afspelen in ons verleden. Het verleden is immers een grote bron van inspiratie voor schrijvers. De verschillende auteurs van deze bundel weten die bron uitstekend te benutten en nemen de lezers mee naar de uithoeken van de geschiedenis. De diversiteit van de verhalen zorgt voor een bont gezelschap: van plunderende Vikingen tot vroegmoderne filosofen en van een opstandige slaaf uit het Romeinse Rijk tot een literatuurcriticus uit de Sovjet-Unie.De diversiteit van de verhalen zorgt voor een bont gezelschap: van plunderende Vikingen tot vroegmoderne filosofen en van een opstandige slaaf uit het Romeinse Rijk tot een literatuurcriticus uit de Sovjet-Unie.Deze bundel is een verzameling van alle verhalen die in 2016 digitaal gepubliceerd zijn, aangevuld met een historische achtergrond. Recensies:''Hou je van geschiedenis? Dan is dit je ding en is deze bundel een aanrader! ''****- Karin Meinen (Recensent) ''De kwaliteit is verrassend hoog. Zelfs op weinig bladzijden kan je een goed verhaal vertellen, zo blijkt.'' ****- Marvin O. (Hebban Recensent) ''Historische Verhalen is een ware hulde aan het verleden en diegene die er in leefde.'' *****- Mieke Schepens (Recensent)

Wil je het boek lezen?Historische verhalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Historische verhalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN