Leven als swinger in Andalusië

Leven als swinger in Andalusië - Alex Lefort | Stml-tunisie.org

...erback). Xander, financieel man bij een mediabedrijf, ontdekt dat collega Michel swingt en chat met vrouwen onder ... Leven als swinger in Andalusië , Alex Lefort | ISBN ... ... ... Beschrijving Leven als swinger in Andalusië Xander, uitgeblust financieel manager bij een mediabedrijf, ontdekt dat collega Michel de helft van zijn werktijd chat en swingt met vrouwen. Xander gaat een spel spelen, roept een fictief lekker wijf in het leven, Blonde Muze, die een profiel krijgt op de datingsite waarop Michel actief is. Leven als swinger in Andalusië. het roer extreem om... Alex Lefort. Prijs: € 17,42: Levertijd: vandaag voor ... bol.com | Leven als swinger in Andalusië, Alex Lefort ... ... . Leven als swinger in Andalusië. het roer extreem om... Alex Lefort. Prijs: € 17,42: Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd Leven als swinger in Andalusië | ISBN 9789461936424 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (t...

INFORMATIE

AUTEUR
Alex Lefort
DIMENSIE
7,75 MB
BESTANDSNAAM
Leven als swinger in Andalusië.pdf

OMSCHRIJVING

Xander, financieel man bij een mediabedrijf, ontdekt dat collega Michel swingt en chat met vrouwen onder werktijd. Deze ontdekking leidt tot ontslag voor Xander en maakt dat hij en zijn vrouw Celia zelf gaan swingen. In Spanje beginnen ze een eigen club.Xander, uitgeblust financieel manager bij een mediabedrijf, ontdekt dat collega Michel de helft van zijn werktijd chat en swingt met vrouwen. Xander gaat een spel spelen, roept een fictief lekker wijf in het leven, Blonde Muze, die een profiel krijgt op de datingsite waarop Michel actief is. Blonde Muze weet contact te leggen met Michel en een geile chat die enkele weken zal duren is het gevolg. Michel heeft geen vermoeden dat Blonde Muze een verveelde collega is die één kantoordeur verder zit. Als het spel in een impasse dreigt te komen trekt Xander de stekker eruit en wordt de ontdekking gemeld bij de directie in de hoop dat hij, Xander, ontslag krijgt als klokkenluider. Ondertussen is bij hem interesse gewekt in de obscure wereld van swingen en heftige seks en weet Xander zijn vrouw Celia over te halen om ook te gaan swingen. Er gaat een wereld voor ze open en behalve dat ze enthousiast swinger zijn geworden, krijgt Xander een gouden handdruk waarmee hun beoogde emigratie naar Spanje een feit wordt. In Andalusië aangekomen beginnen ze zelf een exotische swingersclub en vanaf dat moment bestaat hun leven voornamelijk uit veel seks, diepgaande emoties en hilarische gebeurtenissen.

Wil je het boek lezen?Leven als swinger in Andalusië in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alex Lefort. Lezen Leven als swinger in Andalusië Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN