De hongerwinter van Cornelia Johanna

De hongerwinter van Cornelia Johanna - Maria Janssen | Stml-tunisie.org

...nter van Cornelia Johanna - Boek Maria Janssen (9059119606) ISBN: 9789059119604 - Het Boek De hongerwinter van Cornelia Johanna (9059119606) geschreven door Maria Janssen bestel je op bruna ... Online Familieberichten; Naamindex met achternamen ... ... .nl! De hongerwinter vormde één van de… Bestel De hongerwinter van Cornelia Johanna van Maria Janssen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De hongerwinter van Cornelia Johanna van Maria Janssen kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789059119604. Maria Janssen De hongerwinter van Cornelia Johanna Gedrukt boek In de Hongerwinter (1944/'45) moet een doodgewone Haagse huisvrouw zien te overleven met haa ... Boek: De hongerwinter van Cornelia Johanna - Geschreven ... ... . Paperback, ISBN 9789059119604. Maria Janssen De hongerwinter van Cornelia Johanna Gedrukt boek In de Hongerwinter (1944/'45) moet een doodgewone Haagse huisvrouw zien te overleven met haar man en haar dochtertje, terwijl zij zwanger is van haar tweede kindje. De hongerwinter van Cornelia Johanna. De hongerwinter vormde één van de donkerste episoden van de Tweede Wereldoorlog in Nederland. En deze winter had vele gezichten. Ieder mens vocht voor zich tegen schaarste, honger en gebrek, en dat alles onder toeziend oog van een steeds willekeuriger optredende bezetter. Dit boek beschrijft het leven tijdens de hongerwinter in Den Haa...

INFORMATIE

AUTEUR
Maria Janssen
DIMENSIE
4,84 MB
BESTANDSNAAM
De hongerwinter van Cornelia Johanna.pdf

OMSCHRIJVING

De hongerwinter vormde één van de donkerste episoden van de Tweede Wereldoorlog in Nederland. En deze winter had vele gezichten. Ieder mens vocht voor zich tegen schaarste, honger en gebrek, en dat alles onder toeziend oog van een steeds willekeuriger optredende bezetter. Dit boek beschrijft het leven tijdens de hongerwinter in Den Haag, een stad die, net als de meeste gebieden in het westen van het land, zeer zwaar getroff en werd. In deze historische fi ctie staat het leven van Cornelia Johanna centraal.Een vrouw, een moeder, een stad, in de storm van haar tijd.

Wil je het boek lezen?De hongerwinter van Cornelia Johanna in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maria Janssen. Lezen De hongerwinter van Cornelia Johanna Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN