Niemandskind

Niemandskind - Anne-Marie Hooyberghs | Stml-tunisie.org

... onveilige jeugd en de verwerking daarvan ... Tanneke Wigersma - Bi(bli)ografie - Schrijversinfo ... . Het boek prikt de fabel door dat ouders per definitie hun kinderen liefhebben. 'Niemandskind' is een griezelboek, omdat Keet geesten kan zien. Verder is het boek niet eng. Het is juist een fijn boek om te lezen. Wat het boek zo fijn maakt, is dat er geen moeilijke woorden gebruikt worden. Daarnaast is het verhaal spannend. Je bent benieuwd of Keet te weten komt wie de huilende geest is en waarom die zo huilt. Niemandskind book. Read 2 reviews from ... fictie: Boekverslag: Niemandskind - Blogger ... . Niemandskind book. Read 2 reviews from the world's largest community for readers. Keet gaat een paar dagen naar een hotel aan zee. Samen met Niek, op wie... Niemandskind. Het tweede boek over Keet en haar speciale gave. Keet gaat een paar dagen naar een hotel aan zee. Samen met Niek, op wie ze stapelverliefd is. Nu kunnen ze naar het strand, zwemmen en eindeloos zoenen. Maar Keet is geen gewoon meisje met een normaal leven. Bij haar gaat het altijd alles anders… Want waarom stormt het zo rond het ... Niemandskind is een waargebeurd verhaal dat gaat over het leven van Suzy, die al op jonge leeftijd bij haar moeder wordt weggehaald wegens verwaarlozing. Ze groeit op bij de zusters in het weeshuis in Antwerpen waar zij gedurende haar jeugd meerdere malen contact zoekt met haar moeder, maar steeds weer wordt afgewezen: haar moeder heeft haar nooit gewild. Niemandskind. Keet gaat een paar dagen naar een hotel aan zee. Samen met Niek, op wie ze stapelverliefd is. Nu kunnen ze naar het strand, zwemmen en eindeloos zoene...

INFORMATIE

AUTEUR
Anne-Marie Hooyberghs
DIMENSIE
4,48 MB
BESTANDSNAAM
Niemandskind.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe kun je leven zonder liefde?Niemandskind is een op ware gebeurtenissen gebaseerde roman van Anne-Marie Hooyberghs, die het verhaal van Suzy met zo veel zorg en compassie optekende dat het geen lezer onberoerd zal laten.Suzy groeit op in het weeshuis van de zusters van de liefde. Maar dat is nu juist waar het aan ontbreekt. Regels en straffen, daar bestaat haar jeugd uit. Met haar vragen en problemen kan Suzy bij niemand terecht en voor een knuffel of een troostende hand is geen ruimte. Het is een gemis dat ze haar hele leven zal blijven voelen, ook in haar latere huwelijk. Suzy is bang dat ze nooit zal ontdekken wat echte liefde is.

Wil je het boek lezen?Niemandskind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anne-Marie Hooyberghs. Lezen Niemandskind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN