Neutraliteit

Neutraliteit - Tessa Gottschal | Stml-tunisie.org

... te gebruiken, opende een beerput aan onverdraagzaamheid, schrijft Linda Duits ... Hoe blijft de mediator neutraal? - utrechtsemediators ... . Paniek in de tent. De NS heeft besloten ons voortaan aan te spreken met 'beste reiziger', in plaats van met 'dames en heren'. Dat is fijner voor de mensen die genderneutraal zijn. In een resolutie van 2019, heeft het Europees Parlement gevraagd naar ambitieuzere doelstellingen om de uitstoot tegen 2030 te verminderen om het doel van CO2-neutraliteit tegen 2050 te behalen. Op dit moment hebben drie EU-landen de doelstelling om klimaatneutraal te zi ... Wat is CO2-neutraliteit en hoe bereiken we het tegen 2050 ... ... . Op dit moment hebben drie EU-landen de doelstelling om klimaatneutraal te zijn in de wet vastgelegd: Zweden wil een netto nul-uitstoot tegen 2045, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk tegen 2050. Er geldt een wettelijke plicht tot netneutraliteit. Internetaanbieders mogen verschillende inhoud of toepassingen niet verschillend behandelen. Genderneutraliteit betekent dat je bewust niet kiest tussen vrouwelijke en mannelijke genderidentiteiten. Je vermijdt om labels te plakken op personen, want er is meer dan alleen 'man' of 'vrouw' zijn. Gender blijkt nog altijd een belangrijke grond van discriminatie te zijn; zowel tussen mannen en vrouwen als discriminatie omwille van iemands genderidentiteit of genderexpressie. ↑neutraliteit" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3 ↑ Weblink bron Gearchiveerde versie "Word Prevalence Values" op ugent.be Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'neutraliteit', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Vertalingen van 'neutraliteit' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Neutraliteit, een flutargument dat vooral gebruikt wordt om moslimvrouwen te discrimineren, vooral als ze in zichtbare plekken of op leidinggevende plaatsen voorkomen. Want dat gaat in tegen de vooroordelen die ze hebben ten opzichte van die vrouwen. Hoogopgeleid en madammen met heel wat lef, daar heeft men schrik van. Getuigen vrijgesproken die gevangen hebben gezeten wegens neutraliteit (Griekenland): kr 152; yb02 15. gevangengezet en geslagen: yb01 85-86. gevangenisoproer: g87 22/9 21-22. goddelijke voorzienigheid: w06 15/8 32. hoofdonderwijzer geslagen, keert terug als inspecteur: yb04 232 1) De positie van een staat waarin zij geen partij is bij een conflict tussen andere staten. In de oudheid en middeleeuwen was het begrip neutraliteit zo goed als onbekend; partijen waren of vriend of vijand. Pas in de 18e eeuw werd neutraliteit erkend. Zo was Rusland aan het eind van die eeuw neutraal in het conflict tussen Frankrijk en Engeland. Vertalingen in context van "neutraliteit" in Neder...

INFORMATIE

AUTEUR
Tessa Gottschal
DIMENSIE
6,85 MB
BESTANDSNAAM
Neutraliteit.pdf

OMSCHRIJVING

"Hoe overleef ik die lastige mede-mens?" Dit luisterboek leert je emotioneel en mentaal in de zogeheten neutrale positie te staan. Die is het beste voor goede grens- en conflicthantering en doorslaggevend voor het opkomen voor jezelf. Leer met deze cd de techniek en toets je vooruitgang ermee.NB: voor dit luisterboek is de Basismeditatie nodig. (Zie het luisterboek Rust & Evenwicht, of het luisterboek Emoties & Gevoel, of het luisterboek Tegenslag & Vertrouwen of het luisterboek Overprikkeling & Alter Major) of de allernieuwste versie Neutraliteit, incl. de Basismeditatie.

Wil je het boek lezen?Neutraliteit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tessa Gottschal. Lezen Neutraliteit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN