Schijnvertoon

Schijnvertoon - Loes den Hollander | Stml-tunisie.org

...Ik las de paperback, 351 pagina's ISBN: 978 90 452 ... Bureau ISBN - Schijnvertoon ... ... Schijnvertoon is een complex en spannend, maar ook een heel menselijk verhaal.' Vrouwenthrillers ***** 'De puzzelstukjes vallen langzaam op hun plek en een echte allerlaatste plotwending zorgt ervoor dat het laatste stukje volkomen onverwacht is.' Schijnvertoon van Loes den Hollander. Bij Loes den Hollander kan het twee kanten opgaan: het leest lekker, of het leest niet lekker. Ik blijf het fijne tussendoor-thrillers vinden, ... Schijnvertoon | Loes den Hollander | vrouwenthrillers.nl ... . Ik blijf het fijne tussendoor-thrillers vinden, niks meer en niks minder. In 'Schijnvertoon' draait het om drie personages. Bert, de kapper, die nogal onzeker is en vooral gek wordt van zijn ex Tanja. Bestel Schijnvertoon van Loes Den Hollander. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Schijnvertoon door Loes den Hollander. Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Als je niet alle cookies wilt toestaan, ... Schijnvertoon - Loes den Hollander. Een aanrijding... een misverstand.. een moord... Bert is gescheiden en mag zijn kinderen niet zien. Hij ontmoet de aantrekkelijke verpleegkundige Sharon in het ziekenhuis en wil haar graag beter leren kennen. Spreker(s): Peggy Vrijens Schijnvertoon had de meeste stemmen gekregen. Daar ben ik dus zaterdagavond in begonnen. Het is een boek waar ik vrij snel doorheen was. Niet heel spannend, maar wel de moeite van het lezen waard. Schijnvertoon Alles in dit boek gaat terug naar één ding: wraak. Wat betekent Schijnvertoon? Hieronder vind je een betekenis van het woord Schijnvertoon Je kunt ook zelf een definitie van Schijnvertoon toevoegen. 1: 0 0. Schijnvertoon. Camouflage, Farce, Humbug, Komedie, Schijn, Schijnvertoning. Bron: complete-encyclopedie.nl: Betekenis van Schijnvertoon toevoegen. Aantal woorden: Schijnvertoon 1-352_Opmaak 1 06-03-14 13:42 Pagina 43. zijn ex kan erop rekenen dat hij zich door haar niet zal laten dwarsbomen. Dit soort gedachten heeft hij nodig om zichzelf ge-rust te stellen, want als hij eraan denkt dat hij het contact met de meisjes zou kunnen verliezen, wordt hij bang. Schijnvertoon | ISBN 9789045206257 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Schijnvertoon. Auteur(s) Loes den Hollander. NUR code(s) 332 Thriller Imprint(s) Oorsprong, Uitgeverij Uitgever(s) Karakter Uitgevers BV, De Crime Compagnie, Vrije Uitgevers, De. Taal Nederlands Vers. datum 31/03/2014 NSTC...

INFORMATIE

AUTEUR
Loes den Hollander
DIMENSIE
10,82 MB
BESTANDSNAAM
Schijnvertoon.pdf

OMSCHRIJVING

Een aanrijding.Een misverstand.Een moord.Bert is gescheiden en mag zijn kinderen niet zien. Hij ontmoet de aantrekkelijke verpleegkundige Sharon in het ziekenhuis en wil haar graag beter leren kennen. Maar Sharon heeft een persoonlijkheidsstoornis. Bovendien is ze verliefd op chirurg Vigo en gaat ze erg ver om hem in haar leven te krijgen. En dan is er nog Sharons college Annabeth die worstelt met haar overgewicht. Alledrie dragen ze een verleden met zich mee. Wanneer er daardoor slachtoffers vallen, proberen de schuldigen hun straf te ontlopen.

Wil je het boek lezen?Schijnvertoon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Loes den Hollander. Lezen Schijnvertoon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN