Alle Auto'S

Alle Auto'S - H. Stolwijk | Stml-tunisie.org

...yundai Isuzu Jaguar Jeep Kia Lamborghini Land Rover Lexus Lotus MG Maserati Mazda McLaren Mercedes-Benz Mini Mitsubishi Morgan Nissan Opel Peugeot Polestar Porsche Renault Rolls Royce Seat Skoda Smart SsangYong Subaru ... Suzuki auto's - alle modellen ... ... Op AutoWeek.nl vindt u in de automodel database een ruim aanbod aan gegevens van alle in Nederland verkochte automodellen Alle nieuwe auto's van 2020 op een rij. In 2020 vinden opnieuw tientallen zo niet honderden modelintroducties plaats. In dit overzicht zetten de nieuwe auto's van 2020 voor je op een rij, van batterij-elektrisch tot praktische MPV en van supercar tot familie-estate. Alle elektrische auto's op een rij. Het aanbod van elektrische auto ... Auto Trader - Auto kopen, occasions verkopen? Nieuwe auto ... ... . In dit overzicht zetten de nieuwe auto's van 2020 voor je op een rij, van batterij-elektrisch tot praktische MPV en van supercar tot familie-estate. Alle elektrische auto's op een rij. Het aanbod van elektrische auto's is de afgelopen jaren langzaam toegenomen, maar komt nu in...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Stolwijk
DIMENSIE
9,52 MB
BESTANDSNAAM
Alle Auto'S.pdf

OMSCHRIJVING

"Alle auto's" is al jarenlang het meest handzame autojaarboek. Ook de nieuwste versie van het KNAC Autojaarboek, geheel in kleur, biedt binnen het bekende, compacte formaat een ongekend compleet en informatief overzicht van alle automodellen die te koop zijn in Nederland en België.Alle "Auto's 2006" ligt nú in de boekhandel, warenhuis en kiosk voor wederom de uiterst vriendelijke prijs van € 9,95. Op 400 pagina's in pocketformaat staan de belangrijkste gegevens van alle automodellen overzichtelijk gegroepeerd bij een foto.De gegevens hebben betrekking op onder meer techniek, afmetingen, uitrusting en prestaties. In het algemene gedeelte, dat tot stand kwam in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Automobiel Club (KNAC), vindt de lezer uitleg over technische gegevens en tarieven van houderschapsbelasting.Het overzicht van het recente autonieuws van 2005/2006, inclusief de primeurs houdt "Alle Auto's 2006" tot ver in het nieuwe jaar actueel.

Wil je het boek lezen?Alle Auto'S in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Stolwijk. Lezen Alle Auto'S Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN