VMBO Dienstverlening en Producten - Een activiteit organiseren

VMBO Dienstverlening en Producten - Een activiteit organiseren - Daphne Ariaens | Stml-tunisie.org

...lles wat hij moet weten en... DIENSTVERLENING EN PRODUCTEN VMBO | SYLLABUS CENTRAAL EXAMEN 2020 Versie 2 met wijzigingen zichtbaar, juni 2018 pagina 1 van 32 DIENSTVERLENING EN PRODUCTEN VMBO ... Dienstverlening en Producten - Reynaertcollege ... ... 1 Module Organiseren van een activiteit voor een opdrachtgever 6 P/DP/1.1 een opdracht bespreken met de opdrachtgever, ... Module: Organiseren van activiteiten, presenteren, promoten en verkopen (5 ECTS) Doelstelling: Je kunt in opdracht van een opdrachtgever voor het profiel Dienstverlening en Producten (D&P) een activiteit door leerlingen laten organiseren.Het gaat om de organisatie, promotie en presentatie van deze activiteit. DIENSTVERLENING EN PRODUCTEN VMBO | SYLLABUS CENTRAAL EXAMEN 2017 en 2018 Versie 4, juni 2016 pagina 2 van 33 Inhoud V ... PDF DIENSTVERLENING EN PRODUCTEN VMBO - Examenblad ... .Het gaat om de organisatie, promotie en presentatie van deze activiteit. DIENSTVERLENING EN PRODUCTEN VMBO | SYLLABUS CENTRAAL EXAMEN 2017 en 2018 Versie 4, juni 2016 pagina 2 van 33 Inhoud Voorwoord 3 Kern 4 Profielmodulen 6 1 Module Organiseren van een activiteit voor een opdrachtgever 6 P/DP/1.1 een opdracht bespreken met de opdrachtgever, onderzoek doen naar de te DIENSTVERLENING EN PRODUCTEN VMBO | CONCEPTSYLLABUS CENTRAAL EXAMEN 2022 Versie 1, december 2019 pagina 6 van 31 Profielmodulen 1 Module Organiseren van een activiteit voor een opdrachtgever DIENSTVERLENING EN PRODUCTEN VMBO | SYLLABUS CENTRAAL EXAMEN 2016 PILOT versie 2, april 2015 pagina 6 van 48 Profieldelen 1 Profieldeel Orga...

INFORMATIE

AUTEUR
Daphne Ariaens
DIMENSIE
6,98 MB
BESTANDSNAAM
VMBO Dienstverlening en Producten - Een activiteit organiseren.pdf

OMSCHRIJVING

Met de werkboeken van Edu4all leert uw leerling alles wat hij moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdekt de leerling wat hij leuk vindt en wat bij hem past. Zo kan hij zich goed oriënteren en voorbereiden op zijn verdere (studie)loopbaan. In dit werkboek gaat de leerling helpen bij het organiseren van een activiteit. In Deel A bijvoorbeeld helpen bij een boerenlanddag op een kinderboerderij en in Deel B helpen bij een familiereünie. Heel veel verschillende onderwerpen komen voorbij, zoals het ontvangen van gasten, schoonmaken en het evalueren van een activiteit. In dit werkboek zijn ze veel aan de slag met 21e-eeuwse vaardigheden.

Wil je het boek lezen?VMBO Dienstverlening en Producten - Een activiteit organiseren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daphne Ariaens. Lezen VMBO Dienstverlening en Producten - Een activiteit organiseren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN