Oei, ik groei! Het eerste jaar dagboek

Oei, ik groei! Het eerste jaar dagboek - Xaviera Plas-Plooij | Stml-tunisie.org

...an alle slimme, fantastische, unieke en wetenswaardige momenten van het eerste jaar ... Oei, ik groei Het eerste jaar dagboek… - voor €0,97 ... . Een sprong is een plotselinge verandering in de mentale ontwikkeling van een baby. De 10 sprongen komen bij alle kinderen op dezelfde leeftijd voor. Oei, ik groei! is de meest complete en bewezen partner van de ontwikkeling van je (buik-)baby en dreumes. Complete ontwikkeling van je baby. Het Oei, ik groei! 9 maandendagboek is een prachtige design agenda, een dagboek met alle ruimte voor je eigen verhaal en 100% inspelend op alle wensen van elke zwangere vrouw. Inclusief stickervel voor de echte milestones tijdens de 9 maanden, een bewaarhoe ... De 10 Sprongen - Wat zijn Mentale Sprongen? - Oei, ik groei! ... . Inclusief stickervel voor de echte milestones tijdens de 9 maanden, een bewaarhoesje voor echofoto's en uitneembare pagina's om de agenda helemaal te personaliseren. Oei, ik groei! Eerste jaar dagboek bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Het negen maanden dagboek en Oei, ik groei! Het eerste jaar dagboek. Dankzij Xaviera's passie is Oei, ik groei! inmiddels een wereldwijd bestelling boek en app. Alles van Xaviera Plas-Plooij Toon meer Toon minder. Samenvatting. Oei, ik groei! Het negen maanden dagboek - luxe editie - In dit ... Het Oei, ik groei! Dagboek voor het eerste jaar sluit perfect aan op het Oei, ik groei! Negen maanden dagboek en neemt ouders mee op een creatief schrijfavontuur tijdens het eerste jaar na de geboorte van hun baby. Deze agenda helpt je om oog te krijgen voor de kleine dingen die jouw baby uniek maken, zodat je deze nooit meer zult vergeten. Zo ... Het boek Oei, ik groei! Het eerste jaar dagboek, geschreven door Xaviera Plas-Plooij, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Oei, jij groeit! is het eerste jaardagboek van het bekende en vertrouwde babymerk Oei, ik groei! Lees over de grote en kleine stappen die je kleintje maakt en schrijf een prachtig herinneringsboek ... Bestel Oei, ik groei! Het eerste jaar dagboek van Xaviera Plas-Plooij. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Recensie: Oei, ik groei - Hetty van de Rijt en Frans X. Plooij. Oei, ik groei is geschreven door Hetty van de Rijt & Frans X. Plooij die 35 jaar onderzoek hebben gedaan naar de ontwikkeling van baby's en de reactie hierop van de degene die voor de...

INFORMATIE

AUTEUR
Xaviera Plas-Plooij
DIMENSIE
3,62 MB
BESTANDSNAAM
Oei, ik groei! Het eerste jaar dagboek.pdf

OMSCHRIJVING

Oei, ik groei! Het eerste jaar dagboek 1e druk is een boek van Xaviera Plas-Plooij uitgegeven bij Fontaine Uitgevers B.V.. ISBN 9789059568518 Oei, ik groei! Het eerste jaar dagboek– luxe editie –Een gouden dagboek voor de gouden momenten van je baby’s eerste levensjaar. Met deze superluxe editie creëer jij de mooiste herinneringen voor later. Gebaseerd op een unieke methode waardoor jij nog meer over het karakter van je baby ontdekt en je nog meer oog krijgt voor de kleine dingen die later een groot verschil maken en die je anders zou vergeten!Het ultieme kraamcadeau. Omdat je het mooiste van het mooiste wilt voor deze baby.- Maak jezelf de schrijver van het mooiste levensboek. - Genoeg ruimte om dingen bij te plakken. - Deze unieke methode zorgt ervoor dat je echt de meest veelzeggende dingen opschrijft. - Haal het mooiste uit de sprongen in je baby’s mentale ontwikkeling. - Luxe afwerking met goud foliedruk, gouden lint en gouden rugband.- Dit dagboek is zo trendy dat het al gespot is in de handen van Amerikaanse celebs...! Eye-candy... Zo mooi en zo luxe!

Wil je het boek lezen?Oei, ik groei! Het eerste jaar dagboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Xaviera Plas-Plooij. Lezen Oei, ik groei! Het eerste jaar dagboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN