En mijn tafelheer is Plato

En mijn tafelheer is Plato - Rob Wijnberg | Stml-tunisie.org

...in een land en in een cultuur waarin infotainment niet langer alleen een journalistiek genre is, maar ook een politieke norm: het gaat niet slechts om de boodschap, maar vooral ook om de manier waarop die wordt uitgedragen ... En mijn tafelheer is Plato - Standaard UitgeverijStandaard ... ... . ... Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: en mijn tafelheer is plato (-) waar filter verwijderen waar Categorie En mijn tafelheer is Plato Rob Wijnberg • ebook • epub. Samenvatting . We leven in een land en in een cultuur waarin infotainment niet langer alleen een journalistiek genre is, maar ook een politieke norm: het gaat niet slechts om de boodschap, maar vooral ook om de manier wa ... bol.com | En mijn tafelheer is Plato | 9789023467892 | Rob ... ... . Samenvatting . We leven in een land en in een cultuur waarin infotainment niet langer alleen een journalistiek genre is, maar ook een politieke norm: het gaat niet slechts om de boodschap, maar vooral ook om de manier waarop die wordt uitgedragen. We leven in een land en in een cultuur waarin infotainment niet langer alleen een journalistiek genre is, maar ook een politieke norm: het gaat niet slechts om de boodschap, maar vooral ook om de manier waarop die wordt uitgedragen. Beeldvorming is de all InEn mijn tafelheer is Platoprobeert Rob Wijnberg ons los te maken van de waan van de dag en de actualiteit in een breder verband te plaatsen. Geen betere begeleiders daarbij dan de grote filosofische en politieke denkers uit heden en verleden. InEn mijn tafelheer is Platoprobeert Rob Wijnberg ons los te maken van de waan van de dag en de actualiteit in een breder verband te plaatsen. Geen betere begeleiders daarbij dan de grote filosofische en politieke denkers uit heden en verleden....

INFORMATIE

AUTEUR
Rob Wijnberg
DIMENSIE
10,53 MB
BESTANDSNAAM
En mijn tafelheer is Plato.pdf

OMSCHRIJVING

We leven in een land en in een cultuur waarin infotainment niet langer alleen een journalistiek genre is, maar ook een politieke norm: het gaat niet slechts om de boodschap, maar vooral ook om de manier waarop die wordt uitgedragen. Beeldvorming is de allesbepalende factor: niet het gedachtegoed van een partij, de standpunten van een politicus of het beleid van het kabinet is maatgevend voor de kiezersvoorkeuren, maar het beeld dat daarvan van dag tot dag in de verschillende mediakanalen ontstaat. Zo manifesteert het publieke debat zich steeds meer als een publiciteitsshow, omringd door kiezers die letterlijk meedeinen met de waan van de dag. InEn mijn tafelheer is Platoprobeert Rob Wijnberg ons los te maken van de waan van de dag en de actualiteit in een breder verband te plaatsen. Geen betere begeleiders daarbij dan de grote filosofische en politieke denkers uit heden en verleden. Want, zegt Wijnberg, er is geen doeltreffender manier om de hectiek van vandaag te doorgronden dan met wat er door grote geesten is en wordt gedacht. Van de kredietcrisis tot en met Afghanistan, van Geert Wilders tot en met de moslims,van religie tot en met wetenschap, van de rol van de media tot en met die van de overheidhaarscherp ontleedt Rob Wijnberg de belangwekkendste politieke, sociale en culturele gebeurtenissen van onze tijd.

Wil je het boek lezen?En mijn tafelheer is Plato in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob Wijnberg. Lezen En mijn tafelheer is Plato Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN