De trap naar Dionysos

De trap naar Dionysos - Luca Di Fulvio | Stml-tunisie.org

...erlands vertaalde boek, De Tinseltown-maffia, werd bejubeld door recensenten ... Portaal:Oudheid/werkplaats/Dionysos - Wikipedia ... . Nu in de schappen: De trap naar Dionysos. Een meesterwerk dat al na een paar hoofdstukken een diepe buiging verdient. Di Fulvio heeft een voorliefde voor het jaar 1900. De trap naar Dionysos | ISBN 9789061125662 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel De trap naar Dionysos van Luca Di Fulvio. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De trap naar Dionysos ... De trap naar Dionysos eBook by Luca Di Fulvio ... ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De trap naar Dionysos. Milton Germinal, een jonge politie-inspecteur met een vrij ernstige heroïneverslaving wordt gearresteerd tijdens een politie-inval in een smerige kroeg waar de eigenaar zijn klanten zelf heroïne toedient. Germinal wordt in rang teruggezet en overgeplaatste naar een van de armoedigste wijken van Londen, waar hij onder andere moet zorgen dat er geen opstand uitbreekt ... De trap naar Dionysos book...

INFORMATIE

AUTEUR
Luca Di Fulvio
DIMENSIE
9,34 MB
BESTANDSNAAM
De trap naar Dionysos.pdf

OMSCHRIJVING

Londen, eind negentiende eeuw. Milton Germinal is een jonge politie-inspecteur met een ernstige heroïneverslaving die in rang wordt teruggezet en overgeplaatst naar een van de meest armoedige wijken van Londen. Aan hem de moeilijke taak ervoor te zorgen dat er geen opstand uitbreekt onder de arbeiders van de plaatselijke suikerfabriek, die er in erbarmelijke omstandigheden leven.Op het moment dat hij wordt overgeplaatst komt er een groot circus naar de stad, met raadselachtige en zonderlinge figuren die voor opwinding zorgen onder de ontevreden bevolking. Niet lang daarna breekt de eerste opstand uit en wordt er een aantal huiveringwekkende moorden gepleegd. De moordenaar lijkt het gemunt te hebben op vrouwen uit de hoogste sociale klasse en lijkt Germinal uit te willen dagen door op de plaats delict een boodschap voor hem achter te laten.

Wil je het boek lezen?De trap naar Dionysos in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luca Di Fulvio. Lezen De trap naar Dionysos Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN