De ongemakkelijke lessen van Mrs P.

De ongemakkelijke lessen van Mrs P. - Dominique Prins-König | Stml-tunisie.org

...De ongemakkelijke lessen van Mrs P. van Dominique Prins-König ... Chantal Slutter - Apeldoorn en omgeving, Nederland ... ... . Beschikbaarheid: Op voorraad. Gratis verzending; 14 dagen bedenktijd; 100% tevredenheid gegarandeerd; Samenvatting; Alle boek specificaties; Schrijf je recensie Van genieten van het moment en door diepe dalen gaan. Net als het leven van de auteur op rolletjes lijkt te gaan, krijgt ze op haar 49e te horen dat ze parkinson heeft. Dan begint het leren omgaan met de ongenode dame. Een dame die een eigen gebruiksaanwijzing blijkt te hebben. ... De ongemakkelijke lessen van Mrs P.: Dominique Prins-König ... ... . Een dame die een eigen gebruiksaanwijzing blijkt te hebben. In De ongemakkelijke lessen van Mrs P. van Dominique Prins-König ... Op 1 november verschijnt het boek De ongemakkelijke lessen van Mrs. P door Dominique Prins-König, over het krijgen van parkinson op je 49ste. Wij geven 10 exemplaren weg. De ongemakkelijke lessen van Mrs. P Eind oktober 2019 verschijnt bij uitgeverij Elmar: 'De ongemakkelijke lessen van Mrs. P. Parkinson op je 49ste, een openhartig verhaal van Dominique Prins-König. 'Het is allemaal wel veel hè,' zegt de parkinson-verpleegkundige. Reacties op De ongemakkelijke lessen van Mrs P. Op ons blog. Videoland: Nieuwe films, series en tv-programma's in juni. ADV: Koop een Samsung Galaxy Z Flip en ontvang € 300 extra inruilwaarde. City of Lover concert van Taylor Swift komt uit op Disney+. Videoland: Kijk deze titels voordat ze verdwijnen in juni. De ongemakkelijke lessen van Mrs P. Parkinson op je 49e: een openhartig verslag Dominique Prins-Konig. Nederlands | Paperback € 18,99 + 37 punten . Op bestelling, levertermijn 4 à 5 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20 Onze winkels ... De ongemakkelijke lessen van Mrs P. Hoe leer je omgaan met een chronische, progressieve aandoening? Focus je op de dingen die niet meer kunnen? Of kijk je naar wat je nog wel kunt? Accepteren of struisvogelpolitiek? 'Het is allemaal wel veel hè,' zegt de parkinson-ve...

INFORMATIE

AUTEUR
Dominique Prins-König
DIMENSIE
6,24 MB
BESTANDSNAAM
De ongemakkelijke lessen van Mrs P..pdf

OMSCHRIJVING

Hoe leer je omgaan met een chronische, progressieve aandoening? Focus je op de dingen die niet meer kunnen? Of kijk je naar wat je nog wel kunt? Accepteren of struisvogelpolitiek? 'Het is allemaal wel veel hè,' zegt de parkinson-verpleegkundige. Leuke vrouw, rossige krullen, open, vriendelijk gezicht. Ze zegt het op precies de juiste toon. Wel meelevend, maar niet druipend van medelijden. Daar ben ik blij om. Medelijden krijg ik al genoeg de laatste jaren, en ik kan er niet altijd even goed mee overweg. Als journaliste Dominique Prins-König in 2018 hoort dat haar fysieke klachten veroorzaakt worden door de ziekte van Parkinson, is dat een donderslag bij heldere hemel. Haar bestaan staat op zijn kop. In een Facebookpost vertelt Dominique familie en vrienden over de komst van 'Mrs P'. Hoe leer je omgaan met een chronische, progressieve aandoening? Focus je op de dingen die niet meer kunnen? Of kijk je naar wat je nog wel kunt? Accepteren of struisvogelpolitiek? Het blijkt geen eenvoudige taak. Pillenleed, zelfhulpboeken, werk, gezin; Mrs P. roept de ene na de andere uitdaging op. Confronterend, rauw en met de nodige humor doet Dominique in dit boek verslag van haar nieuwe leven: een leven waarin Mrs P. niet meer is weg te denken. De buurman van 83 blijkt parkinson te hebben. Als ik het nieuws thuis meedeel, is de algemene vraag: wat is de ziekte van Parkinson eigenlijk? Iets met bibberende oude mensen, dat weten we alle vier wel. Maar verder? We hebben werkelijk geen idee. Ik Google op 'parkinson symptomen'. Van de resultaten die op het scherm tevoorschijn komen moet ik een beetje lachen: 'Haha, volgens mij heb ik ook parkinson!' Wat ik tegenkom is namelijk een exacte opsomming van mijn eigen klachten. Maar ik ben pas 49. Natuurlijk heb ik geen parkinson! Over de auteur Dominique Prins-König (1969) schreef honderden artikelen over onder andere gezondheid, voeding, opvoeding, relaties en psychologie. Als freelance journalist werkt(e) zij onder meer voor Algemeen Dagblad, De Persgroep, Vriendin, Santé, Libelle en Wij Jonge Ouders. In oktober 2009 verscheen haar eerste boek: De kinderen? Die merken er niets van! waarin volwassenen vertellen over de echtscheiding van hun ouders. In 2010 verscheen het schokkende relaas over een Somalisch meisje: De onzichtbare dochter. Dominique is getrouwd en heeft twee (jong)volwassen zoons.

Wil je het boek lezen?De ongemakkelijke lessen van Mrs P. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dominique Prins-König. Lezen De ongemakkelijke lessen van Mrs P. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN