Laatste Afscheid

Laatste Afscheid - Lisa Samson | Stml-tunisie.org

... voor ons een gewaardeerde collega Enerzijds wil je de tijd nemen om netjes afscheid te nemen ... Home - Laatstevlucht / Hemelvlucht ... . Anderzijds wil je voorbereid zijn op wat hierna komt (bijvoorbeeld je volgende baan of opleiding). De kans op afleiding is groot, waardoor het lastig kan zijn om een goede laatste indruk achter te laten. Toch is het belang van een laatste indruk erg groot. Waar het gaat om het ultieme afscheid, een dierbare die sterft, zijn de emoties begrijpelijkerwijs het heftigst. Helemaal als het overlijden onverwachts is en we het gevoel hebben dat ons de mogelijkheid ... Dag van het laatste afscheid - Dé plek om ervaringen te delen ... . Helemaal als het overlijden onverwachts is en we het gevoel hebben dat ons de mogelijkheid is ontnomen om nog een laatste gesprek te hebben, een kans om nog een laatste keer te zeggen hoeveel we van iemand houden. Bijna geen laatste wensen meer: te ziek voor bijzondere activiteiten Doodzieke mensen die bezig zijn om afscheid te nemen van het leven, hebben over het algemeen niet zoveel meer op met laatste wensen. Natuurlijk bevestigen uitzonderingen de regel. Maar iemand die in zijn laatste weken verkeert, is vaak vooral moe en wil rust. Woorden voor een afscheid: gedichten en teksten. Op Pinterest hebben wij teksten en gedichten over afscheid nemen verzameld. Want soms is het lastig om bij het afscheid van een dierbare de juiste woorden te vinden. Laat je inspireren door deze mooie woorden. Een volle Heilige Antoniuskathedraal in Breda heeft maandagochtend afscheid genomen van oud-bisschop Huub Ernst. Vierhonderd mensen bewezen hem tijdens de pontificale uitvaart de laatste eer. Laatste Vlucht gaat verder als Hemelvlucht. Vanaf heden is Laatste Vlucht overgenomen door Hemelvlucht. Hemelvlucht verzorgt in heel Nederland de unieke mogelijkheid om de as van uw dierbare te verstrooien op een hoogte van ruim 20 kilometer in de atmosfeer per indrukwekkende asverstrooiingsballonnen....

INFORMATIE

AUTEUR
Lisa Samson
DIMENSIE
6,7 MB
BESTANDSNAAM
Laatste Afscheid.pdf

OMSCHRIJVING

Het leven van Pearly Laurel wordt door de dood van haar man totaal verwoest. Zonder Joey kan ze niet leven. Ze wil het niet eens.Juist voor zijn dood heeft Joey haar een verfrommeld lijstje in handen gedrukt. Er staat boven: 'Tijdens mijn leven wil ik...' In een opwelling besluit Pearly dit lijstje, waarop Joey zijn ultieme wensen heeft opgeschreven, serieus te nemen. Ze stapt in het avontuur om zijn - maar ook haar eigen - onvervulde verlangens uit te laten komen, als een laatste saluut aan het leven. Daarna zal ze zich bij Joey voegen - waar dat ook is...Pearly's tocht ontpopt zich langzaam maar zeker als een zoektocht naar de zin van haar eigen leven. Is haar leven zonder Joey het nog steeds waard om geleefd te worden?

Wil je het boek lezen?Laatste Afscheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lisa Samson. Lezen Laatste Afscheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN