In het wild

In het wild - Nadja Hupscher | Stml-tunisie.org

...erken aan zijn tweede boek. Maar het leven ... Mannen in het wild gemist? Start met kijken op NPO Start ... ... Wilde caviasoorten (zoals de braziliaanse cavia) leven op grasvlakten waar genoeg vers gras en andere begroeiing is om te eten. Het zijn groepsdieren die samenleven in groepen van een aantal vrouwtjes (zeugen), een mannetje (beer) en hun jongen. Freek in het wild is een natuur- en avonturenserie die zich afspeelt in de wildernis van Zuid-Afrika, Zambia en het Surinaamse regenwoud. In Het Wilde Weg biedt bedrijfsuitjes, w ... WILD Bijzonder Vissen | 5 visvijvers in Reutum, Twente ... . In Het Wilde Weg biedt bedrijfsuitjes, wildplukexcursies, kookworkshops, kanotochten en natuurbelevingstochten aan in het mooie Drenthe. I.v.m. de corona maatregelen zijn de activiteiten van In Het Wilde Weg aangepast of komen te vervallen. Zo ontstond 'Terug in het Wild' - over dieren die door de mensen werden verdreven en met behulp van diezelfde mens weer zijn teruggekeerd. 'Terug in het Wild' is zondag 16 februari om 19.40 uur te zien bij BNNVARA op NPO 2. In 'Terug in het Wild' laat Menno Bentveld zien dat de mens in staat is om de schade aan de natuur te herstellen. 't Wild is een gehucht gelegen aan de Maas.Het gehuc...

INFORMATIE

AUTEUR
Nadja Hupscher
DIMENSIE
6,49 MB
BESTANDSNAAM
In het wild.pdf

OMSCHRIJVING

Nadja Hüpscher trekt er regelmatig op uit om haar nietsontziende oor te luisteren te leggen. Op uiteenlopende plaatsen als de Kentucky Fried Chicken in Bos en Lommer, een terras aan de Zeelandse kust of de foyer van de schouwburg in Dordrecht vangt ze flarden van poëtische, hilarische of soms melancholieke dialogen op over alles wat mensen bezighoudt: relaties, liefde, verdriet, het gezin, het werk, kortom het leven zelf.

Wil je het boek lezen?In het wild in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nadja Hupscher. Lezen In het wild Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN