In het geding

In het geding - John Grisham | Stml-tunisie.org

... context van "in het geding" in Nederlands-Engels van Reverso Context: in het geding komt, in het geding zijnde Geschreven bij In het geding ... Spoedprocedure | Loonconflicten | Rechtspraak ... . Geweldig boek. Begint al direct met een zeker vorm van spanning. Enorm goed opgebouwd. Wellicht soms wat langdradig wat betreft de getuigenverklaringen tijdens de rechtzaak (deze worden namelijk volledig en inhoudelijk doorgenomen, zodat het soms lijkt of je een rapportage aan het doorspitten bent). Rechten verdachte zijn in het geding Advocatuur Het coronavirus zit fatsoenlijke rechtspleging in de weg. Spatschermen ontbreken, er zijn ... in het geding - Vertaling naar Engels - voorbeelden ... ... . Rechten verdachte zijn in het geding Advocatuur Het coronavirus zit fatsoenlijke rechtspleging in de weg. Spatschermen ontbreken, er zijn te weinig videoverbindingen. Het woord geding is het zelfstandige naamwoord bij het werkwoord dingen met het voorvoegsel gedat hier een herhaling uitdrukt. Dit werkwoord dingen is zelf weer een afleiding bij ding: zaak, voorwerp, dat in de Germaanse rechtspraak eigenlijk betekende: de vergadering vanvrije mannen en vandaar: rechtbank. Geschreven bij In het geding. Geweldig boek. Begint al direct met een zeker vorm van spanning. Enorm goed opgebouwd. Wellicht soms wat langdradig wat betreft de getuigenverklaringen tijdens de rechtzaak (deze worden namelijk volledig en inhoudelijk doorgenomen, zodat het soms lijkt of je een rapportage aan het doorspitten bent). De fiscaal vriendelijke reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer, komt nadat die zes weken 'onterecht' is uitgekeerd, in het geding. Dan kunnen werkgevers ervoor kiezen die alsnog door te ... Verzoeker in het onderhavige geding komt op tegen het besluit tot opstelling van zijn beoordelingsrapport over de periode 1999-2001. El demandante en el presente asunto se opone al acto administrativo que establece su informe de calificación para el período 1999-2001. Eén spreekwoord bevat `in het gedrang komen` in het gedrang komen (=met moeilijkheden te maken krijgen)...

INFORMATIE

AUTEUR
John Grisham
DIMENSIE
4,27 MB
BESTANDSNAAM
In het geding.pdf

OMSCHRIJVING

Twee partijen maken zich op voor de belangrijkste rechtszaak in de tabaksindustrie, het proces tegen de vier grootste producenten van tabakswaren. De uitkomst zal bepalend zijn voor de toekomst van de hele industrie. Maar niemand houdt rekening met Nicholas Easter, een jongeman met een vaag verleden die in de jury zit.

Wil je het boek lezen?In het geding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Grisham. Lezen In het geding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN