De toekomst van de journalistiek

De toekomst van de journalistiek - Nico Drok | Stml-tunisie.org

...site pfauth.com aangegeven een nieuwsbrief over nieuwe journalistiek te willen ontvangen ... De toekomst van journalistiek | Marketingfacts ... . Of misschien wel gisteren, via Twitter. Interview De toekomst van de journalistiek is aan Snapchat Beeld RV. Wanneer ergens de hel losbreekt, zoals in Brussel op de fatale 22ste maart, raadplegen we massaal Twitter. Onderzoek naar de toekomst van onafhankelijke journalistiek in Nederland Download Download Indieners. Indiener A. Slob, minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media Bijlagen. Bijl ... De toekomst van de journalistiek: man vs. machine ... ... . Indiener A. Slob, minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media Bijlagen. Bijlage. Op het tweede gezicht… Regionale en lokale media en journalistiek, 2000 - 2017. Bijlage ... Ik heb al eerder verwezen naar de VPRO-documentaire De Toekomst, een 21-delige documentaire over hoe Nederland er in de toekomst uit zal zien.. Vanavond peilt De Toekomst de stand van zaken in medialand en blikt vooruit naar een toekomst waarin freelance samenstellers de vaste redactie van de krant hebben vervangen....

INFORMATIE

AUTEUR
Nico Drok
DIMENSIE
5,58 MB
BESTANDSNAAM
De toekomst van de journalistiek.pdf

OMSCHRIJVING

De mediawereld is aan meer veranderingen dan ooit onderhevig. Nieuwe gratis kranten, de introductie van videologs: redacties moeten voortdurend antwoorden vinden op de veranderende wensen van de burger en de nieuwe technische mogelijkheden.

Wil je het boek lezen?De toekomst van de journalistiek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nico Drok. Lezen De toekomst van de journalistiek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN