Alle dagen voetbal - 2CD LUISTERBOEK

Alle dagen voetbal - 2CD LUISTERBOEK - Henk Spaan | Stml-tunisie.org

...geslaagde reeks Sprekende denkers van ISVW/Luisterwijs ... Kerstverhalen 3 - luisterboek 2cd - Johan Frinsel ... ... . Luisterboek Henk Spaan, alle dagen voetbal . Luisterboek henk spaan uitgave 2012 2 cd. Ophalen of Verzenden. Ruilen 11 mar. '20. Alphen aan den Rijn 11 mar. '20. wouthera Alphen aan den Rijn. 1 Pagina 1 van 1. Hallo! Welkom bij Marktplaats. Log hier in, of maak een nieuw account, zodat je: De jongen in de jurk - 2cd luisterboek - David Williams - nieuw in seal Dennis woont in een saaie straat in een saaie stad. Hij heeft weinig om naar uit te kijken. Zijn vader e ... bol.com | Liefs van Keet, Barbara Muller | 9789462286665 ... ... . Hij heeft weinig om naar uit te kijken. Zijn vader en broer nemen hem niet serieus en zijn moeder is zomaar op een dag weggelopen. Ben je tussen de 15 en 18 jaar en zoek je een leuk boek over sport? Neem een kijkje op de Jeugdbibliotheek. 2 cd luisterboek alle dagen voetbal van henk spaan het zijn originele cd s in de gesealde verpakking. Verstuur bericht Inloggen om de verkoper een vraag te stellen. Als columnist, journalist, commentator en analist is Henk Spaan dagelijks te vinden in en rondom de stadions en trainingsvelden van Nederlandse en Europese topclubs, maar net zo lief staat hij langs de lijn bij een partijtje van een amateurclub in de Watergraafsmeer. Van september 2006 tot en met juni 2007 hield Spaan een dagboek bij, waarin hij al De mooiste luisterboeken luister je via de LuisterBieb-app van de online Bibliotheek. Gewoon met je abonnement. Kerstverhalen 3 - luisterboek 2cd van Johan Frinsel kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Luisterboek, ISBN 9789075953114....

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Spaan
DIMENSIE
6,76 MB
BESTANDSNAAM
Alle dagen voetbal - 2CD LUISTERBOEK.pdf

OMSCHRIJVING

Als columnist, journalist, commentator en analist leeft en ademt Henk Spaan voetbal. Hij is dagelijks te vinden in en rondom de stadions en trainingsvelden van Nederlandse en Europese topclubs, maar net zo lief staat hij langs de lijn bij een partijtje van een amateurclub in de Watergraafsmeer. Van september 2006 tot en met juni 2007 hield Spaan een dagboek bij, waarin hij alles noteerde wat hij zag en hoorde: van de ontdekking van talenten op de amateurvelden tot de ins en outs van het selectiebeleid van de bondscoach. Een selectie uit zijn dagboek leest Henk Spaan voor op dit 2 cd-luisterboek. Niet eerder was Spaan zo persoonlijk, want behalve over zijn leven als voetbalprofessional, vertelt hij ook over zijn ervaringen als coach van de meisjes A3 van Buitenveldert. Alle dagen voetbal is een fascinerende rondleiding door de wereld van Henk Spaan, aan de hand van een eersteklas gids met een tomeloze liefde voor het spel en het leven. Dit luisterboek bevat tevens twaalf gedichten uit de bundels De zoon van Cruijff en andere gedichten en Maldini heeft een zus.

Wil je het boek lezen?Alle dagen voetbal - 2CD LUISTERBOEK in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Spaan. Lezen Alle dagen voetbal - 2CD LUISTERBOEK Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN