Een mond vol dons

Een mond vol dons - Lydia Rood | Stml-tunisie.org

...of, 'waar alles van riet was. Het zag er eigenlijk best gezellig uit ... Symptomen (Klachten van Allergie) - De website van ... ... . Nou, en toen moest ik daar even wachten, ik weet niet waarop, en opeens hoorde ik boven gelach en ... 'Een Mond Vol Dons' betekent dus eigenlijk, zachte woorden in je mond. De titel wordt pas duidelijk in het midden van het boek. Totdat je dat gelezen hebt, snap je de titel niet. Soort: Als je naar de kenmerken van dit boek gaat kijken, is "Een Mond Vol Dons" een literatuur boek. Titel - Een mond vol dons Uitgever - Leopold Jaar van uitgave - 19 ... Mond vol dons, lydia rood - Samenvattingen.com - dans ... ... . Titel - Een mond vol dons Uitgever - Leopold Jaar van uitgave - 1993 2. Maak een indeling in hoofdpersonen, bijpersonen en achtergrondpersonen Hoofdpersonen: Marjan Bijpersonen: Sophie(Soof), Lilian, Merel, Famke en Teun Achtergrondpersonen: Jip, Harko en Kasper 3. Beschrijf het innerlijk en uiterlijk van de hoofdpersoon Een mond vol dons, Rood, Lydia Titel Een mond vol dons gaat over Soof die thuis geen ruimte krijgt om te zijn wie ze is. Ze stikt, heeft dus een mond vol dons, want ze stikt in zachtheid, in de liefde en bescherming van haar ouders. Soof heeft ook een droom gehad, waarin ze op een feestje is waar alle mensen praten, maar zijzelf niets kan zeggen. Een mond vol dons, Rood, Lydia Beknopte gegevens Titel: Een mond vol dons Schrijver: Lydia Rood, 42 jaar, geboren in Velp, beroep: naast boekenschrijfster ook journaliste voor de Volkskrant. Uitgever: het orginele boek is uitgegeven door Leopold en dit boek door Noordhoff Wolters. Jaar van uitgave: 1993 Aantal bladzijden: 200 blz. Een mond vol dons is bekroond met een zilveren griffel. Er is een hoofpersoon in dit boek: Sophie Sophie: Van haar vriendin, Marjan, kreeg ze de bijnaam Soof en haar ouders noemden haar altijd Sophietje of vrouwtje. Sophie heeft lang lichtblond haar, dat ze meestal net als haa Een mond vol dons, Rood, Lydia Ik heb gekozen om over dit boek te schrijven, omdat ik het toch al aan het lezen was. Toen ik dit boek uit de kast pakte dacht ik bij mezelf: 'hoe saai dit boek ook is, ik lees het uit'. Het boek heeft een zachte kaft en heeft een vleerm...

INFORMATIE

AUTEUR
Lydia Rood
DIMENSIE
6,85 MB
BESTANDSNAAM
Een mond vol dons.pdf

OMSCHRIJVING

Marjan beleeft met haar vriendin Soof altijd de leukste dingen. Maar dan loopt Soof van huis weg. Marjan besluit haar vriendin op te sporen maar wat ze vindt is helemaal niet wat ze zocht. Dit boek is een deel van Jonge Lijsters, een pocketboekreeks voor scholieren.

Wil je het boek lezen?Een mond vol dons in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lydia Rood. Lezen Een mond vol dons Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN