Door De Pijngrens

Door De Pijngrens - L. Armstrong | Stml-tunisie.org

..., tegen alle verwachtingen in, zijn overwinning daarop ... Door de pijngrens | BKB Campaign Watch ... . Drie jaar later won hij vervolgens de Tour de France, een dubbele overwinning. In "Door de pijngrens" vertelt Lance Armstrong over zijn leven. Er werd bij hem in 1996 een ernstige vorm van kanker geconstateerd, maar aan die constatering gaat nog een heel verhaal vooraf. Lance Armstrong vertelt over zijn jeugd, hij werd opgevoed door zijn moeder, zijn vader verliet hem al heel snel. In 'Door de pijngrens' beschrijft de Amerikaanse wie ... Wie hebben de hoogste pijngrens, mannen of vrouwen? ... . In 'Door de pijngrens' beschrijft de Amerikaanse wielrenner Lance Armstrong hoe hij in 1996 werd geconfronteerd met een agressieve vorm van kanker. Tegen alle verwachtingen in bleef hij leven en bracht hij in 1999 zelfs de Tour de France op zijn naam. In de meeste gevallen voelt de 400 meter- en 400 meter hordeloper deze lokale spiervermoeidheid na zo'n 40 seconden sterk opkomen. Het gevolg is dat rond 280 meter en de 8 e horde de benen 'niet meer willen' en de atleet zijn snelheid vaak niet meer vast kan houden. Hier gaat de atleet dan ook met recht 'door de pijngrens!' Gilbert moest 'door de pijngrens' voor zijn vierde Gold Race Voor de vierde keer mocht Philippe Gilbert met de handen in de lucht de finish van de Amstel Gold Race passeren. Door de pijngrens is het aangrijpende verslag van iemand die door een onverwoestbaar optimisme en met ongelofelijk doorzettingsvermogen zijn levensbedreigende ziekte overwint. Het vertelt over de grens tussen innerlijke zwakte en innerlijke kracht, zowel in een ziekenhuisbed als op het zadel van een fiets. 24 aanbiedingen in mei -Bekijk alles met door pijngrens! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats In 'Door de pijngrens' beschrijft de Amerikaanse wielrenner Lance Armstrong hoe hij in 1996 werd geconfronteerd met een agressieve vorm van kanker. Tegen alle verwachtingen in bleef hij leven en bracht hij in 1999 zelfs de Tour de France op zijn naam. Door de pijngrens is het aangrijpende verslag van iemand die door een onverwoestbaar optimisme en met ongelofelijk doorzettingsvermogen zijn levensbedreigende ziekte overwint. Het vertelt over de grens tussen innerlijke zwakte en innerlijke kracht, zowel in een ziekenhuisbed als op het zadel van een fiets. Vanwege de uitzaaiingen leken zijn kansen om te overleven bijzonder klein te zijn. Armstrong besloot echter te overleven met de doelgerichtheid van de ware topsporter. 'Door de pijngrens' is het aangrijpende verslag van iemand die door e...

INFORMATIE

AUTEUR
L. Armstrong
DIMENSIE
8,76 MB
BESTANDSNAAM
Door De Pijngrens.pdf

OMSCHRIJVING

Nieuwe, herziene editieIn 'Door de pijngrens' beschrijft de Amerikaanse wielrenner Lance Armstrong hoe hij in 1996 werd geconfronteerd met een agressieve vorm van kanker. Tegen alleverwachtingen in bleef hij leven en bracht hij in 1999 zelfs de Tour de France op zijn naam.Lance Armstrong behaalde in 1993 zijn eerste internationale succes door als volstrekt outsider het wereldkampioenschap wielrennen op de weg te winnen. In 1996 leek er aan zijn sportieve carrière een eind te komen toen bij hem teelbalkanker werd ontdekt.Vanwege de uitzaaiingen leken zijn kansen om te overleven bijzonder klein te zijn. Armstrong besloot echter te overleven met de doelgerichtheid van de ware topsporter.'Door de pijngrens' is het aangrijpende verslag van iemand die door een onverwoestbaar optimisme en met ongelofelijk doorzettingsvermogen zijn levensbedreigende ziekte overwint. En daarna ook nog de Tour de France op zijn naam brengt.

Wil je het boek lezen?Door De Pijngrens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. Armstrong. Lezen Door De Pijngrens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN