De ontheemde

De ontheemde - Malika Mokeddem | Stml-tunisie.org

...tjes. We vragen je zo veel mogelijk met pin te betalen ... De Ontheemden (Deel 1) - De Verwanten ... . Als je even moet wachten kun je dat op ons ruime terras doen onder het genot van een kopje koffie. 'De ontheemden' van de Libanees-Franse auteur Amin Maalouf geeft de lezer de kans na te denken over het belang van vriendschap, liefde, trouw maar ook verraad en wraak. Personages met menselijke kwaliteiten en gebreken maken dit boek aangenaam, herkenbaar en zeer geloofwaardig. Verhuizen, je ontheemd voelen en ergens bij willen h ... De ontheemden | De Volkskrant ... . Verhuizen, je ontheemd voelen en ergens bij willen horen Ergens bij willen horen is niet vreemd, we noemen dat een sociale behoefte. Dit geldt ook voor het van belang willen zijn, iets willen betekenen voor andere mensen en je geaccepteerd willen voelen in een bepaalde gemeenschap. De geschiedenis van ITS begint direct na de Duitse capitulatie, als de geallieerden de ongeveer 13,5 miljoen mensen die door vervolging of de oorlog ontheemd zijn geraakt moeten repatriëren. De zogenaamde spirituele wereld wil je doen geloven dat de aarde niets voorstelt en dat je je daaraan moet ontworstelen en dat dan alle schatten van de geest voor het grijpen liggen. De ontheemden zijn langzamerhand wakker geschud door ervaringsfeiten en het inzicht daagt dat alles waar ze in geloofden een illusie blijkt te zijn....

INFORMATIE

AUTEUR
Malika Mokeddem
DIMENSIE
4,34 MB
BESTANDSNAAM
De ontheemde.pdf

OMSCHRIJVING

De Algerijnse arts Sultana besluit na een vijftienjarig verblijf in Frankrijk terug te keren naar haar geboortestreek in het woestijnachtige zuiden van Algerije. In een sfeer van toenemende vervreemding wordt ze geconfronteerd met een samenleving waar vrouwenhaat en groeiend fundamentalisme haar het werken onmogelijk maken.

Wil je het boek lezen?De ontheemde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Malika Mokeddem. Lezen De ontheemde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN