Het geheim van de Peña Collarada

Het geheim van de Peña Collarada - Ton Joosten | Stml-tunisie.org

...lke etappe wordt in detail beschreven. De tochten worden voorafgegaan door praktische ... Het Geheim van de Pena Collarada | 9789038920368 ... ... Het geheim van de Pena Collarada (e-Book) avontuurlijke bergtochten in de Pyreneeen. Prijs: € 11,95: Niet beschikbaar Het geheim van de Peña Collarada | ISBN 9789038920368 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het geheim van de Pena Collarada Avontuurlijke bergtochten in de Pyreneeën Ton Joosten uitgeverij Elmar BV, Delft- 2011 312 bladzijden ISBN: 978 90389 2036 8 De uitgave van In de ban van de Pyreneeën nu al een vijftiental jaar geleden was de trigger die mij op weg zette om als volwassene de eerste herinneringen als kind die ik met dit ... Eindelijk is er een wandelgids die is geschreven voor de bergwandelaar die een avo ... Het geheim van de Peña Collarada door Ton Joosten ... ... ... Eindelijk is er een wandelgids die is geschreven voor de bergwandelaar die een avontuurlijke tocht in de Pyreneeën wil maken. Deze wandelgids beschrijft meerdaagse tochten, in lengte variërend van twee tot negen dagen. Elke wandelroute is verdeeld in dagetappes en elke etappe wordt in detail beschreven. De tochten worden voorafgegaan door praktische informatie zoals onderdak, zwaarte van de ... Bestel Het geheim van de Peña Collarada van Ton Joosten. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het geheim van de Peña Collarada. avontuurlijke bergtochten in de Pyreneeën. Eindelijk is er een gids die op maat is gesneden voor de bergwandelaar die een avontuurlijke tocht in de Pyreneeën wil maken. Pyreneeënkenner Ton Joosten, die meer dan 1400 dagen in de Pyreneeën verbleef, ... Deze wandelgids beschrijft meerdaagse tochten, in lengte variërend van twee tot negen dagen. Elke wandelroute is verdee Het geheim van de Pena Collarada, Ton Joosten - Ebook - 9789038922133 | AKO boeken Het geheim van de Peña Collarada van Ton Joosten (boek, paperback, ISBN 9789038920368). Eindelijk is er een gids die op maat is gesneden voor de bergwandelaar die een avontuurlijke tocht in de Pyreneeën wil... 21-sep-2012 - Boek "Het geheim van de Peña Collarada" van Ton Joosten | ISBN: 9789038920368, verschenen: 2011, aantal paginas: 304 Het geheim van de Peña Collarada Ton Joosten • Boek • paperback. Samenvatting . Eindelijk is er een gids die op maat is gesneden voor de bergwandelaar die een avontuurlijke tocht in de Pyreneeën wil maken. Pyreneeënkenner Ton Joosten, die meer dan 1400 dagen in de Pyreneeën verbleef, selecteerde de mooiste trektochten om ze te bundel Het geheim van de Peña Collarada, Ton Joosten - Paperback - 9789038920368 | AKO boeken Het geheim van de Pena Collarada | ISBN 9789038922133 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs en de kinderopvang. U vindt ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ton Joosten
DIMENSIE
4,22 MB
BESTANDSNAAM
Het geheim van de Peña Collarada.pdf

OMSCHRIJVING

Eindelijk is er een gids die op maat is gesneden voor de bergwandelaar die een avontuurlijke tocht in de Pyreneeën wil maken. Pyreneeënkenner Ton Joosten, die meer dan 1400 dagen in de Pyreneeën verbleef, selecteerde de mooiste trektochten om ze te bundelen in deze gids.Tien van de veertien tochten zijn rondwandelingen, hetgeen van belang is voor de vele wandelaars die per auto naar de Pyreneeën reizen. De tochten vormen een netwerk, een gesloten circuit, zodat de wandelaar een enorme vrijheid heeft en desgewenst zijn eigen tocht kan samenstellen.Sommige meerdaagse tochten zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot klassiekers. De moeilijkheidsgraad van de tochten varieert van eenvoudige, korte tochten over goed gemarkeerde wandelpaden, die ook voor minder ervaren wandelaars geschikt zijn, tot langere trekkings die hoge eisen stellen aan oriënteringsvermogen, fysieke conditie en mentale hardheid.De beschreven bergtochten zijn allemaal meerdaagse tochten, in lengte variërend van twee tot negen dagen. Elke tocht is verdeeld in dagetappes, die in detail worden beschreven en wordt voorafgegaan door praktische informatie (standplaats, onderdak, zwaarte, beste tijd, internet,wandelkaarten, overstappen op andere tochten, tijdsduur en de hoeveelheid klimmen en dalen). De route is op een overzichtskaart ingetekend.

Wil je het boek lezen?Het geheim van de Peña Collarada in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ton Joosten. Lezen Het geheim van de Peña Collarada Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN