De zeven wijzerplaten

De zeven wijzerplaten - Agatha Christie | Stml-tunisie.org

...stival.nl. Helemaal vrij. U vindt De zeven wijzerplaten in PDF, ePUB, MOBI ... De zeven wijzerplaten | Christie Agatha | download ... . Gerry Wade, die samen met een stel jonge mensen op kasteel Chimneys logeert, verslaapt zich elke ochtend. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Christie , Agatha . - 67 ) De Zeven Wijzerplaten . ( Pastelreeks . ) Als 2 jonge mannen worden vermoord, gaat een groep jonge mensen op onderzoek uit. Al gauw stuiten ze op een geheim genootschap "de zeven wijzerplaten". In dit boek weet Agatha Christie de lezer steeds op het verkeerde been t ... De zeven wijzerplaten eBook door Agatha Christie ... ... . In dit boek weet Agatha Christie de lezer steeds op het verkeerde been te zetten. Want niet iedereen is degene die hij of zij lijkt. Dit verhaal speelt zich af in de jaren '30 van de vorige eeuw. Auteur: Agatha ChristieGerry Wade, die samen met een stel jonge mensen op kasteel Chimneys logeert, verslaapt zich elke ochtend. Vandaar dat zijn vrienden besluiten een serie wekkers in zijn kamer te verstoppen. Maar als de wekkers de volgende ochtend met veel lawaai aflopen, hoort Gerry ze niet. Hij is gestorven aan een overdosis slaaptabletten. De zeven wijzerplaten Agatha Christie. Agatha Christie. De zeven wijzerplaten Agatha Christie. Ebook . Gerry Wade, die samen met een stel jonge mensen op kasteel Chimneys logeert, verslaapt zich elke ochtend. Vandaar dat zijn vrienden besluiten een serie wekkers in zijn kamer te verstoppen. Maar als de wekkers de ... Agatha Christie is een geweldige auteur. Download en lees het boek De zeven wijzerplaten op onze website online.boek-durf.be. Helemaal vrij. U vindt De zeven wijzerplaten in PDF, ePUB, MOBI. De zeven wijzerplaten Agatha Christie • Boek • paperback. Samenvatting . Gerry Wade, die samen met een stel jonge mensen op kasteel Chimneys logeert, verslaapt zich elke ochtend. Vandaar dat zijn vrienden besluiten een serie wekkers in zijn kamer te verstoppen. De zeven wijzerplaten; De zeven wijzerplaten Agatha Christie. Nederlands | Paperback € 14,99 + 29 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 4 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. Omschrijving. Main De zeven wijzerplaten. De zeven wijzerplaten Christie Agatha. Year: 1978. Publisher: Sijthoff. Language: dutch. ISBN 13: 9789021824321. File: EPUB, 201 KB. Send-to-Kindle or Email . Please login to your account first; Need help? Please read our short guide how to send a book to Kindle. ......

INFORMATIE

AUTEUR
Agatha Christie
DIMENSIE
12,32 MB
BESTANDSNAAM
De zeven wijzerplaten.pdf

OMSCHRIJVING

Gerry Wade, die samen met een stel jonge mensen op kasteel Chimneys logeert, verslaapt zich elke ochtend. Vandaar dat zijn vrienden besluiten een serie wekkers in zijn kamer te verstoppen. Maar als de wekkers de volgende ochtend met veel lawaai aflopen, hoort Gerry ze niet. Hij is gestorven aan een overdosis slaaptabletten. Bij hun speurtocht naar degene die verantwoordelijk is voor Gerry's dood, komen zijn vrienden in aanraking met de meest wonderlijke figuren, die allemaal een rol spelen in een avontuurlijk plot.

Wil je het boek lezen?De zeven wijzerplaten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Agatha Christie. Lezen De zeven wijzerplaten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN