Bouquet Extra 418 - Verrukkelijke kussen ; Haar eigen Romeo (2-in-1)

Bouquet Extra 418 - Verrukkelijke kussen ; Haar eigen Romeo (2-in-1) - Lucy Gordon | Stml-tunisie.org

...or de charmes van haar cliënt, Leonizio Fellani, eigenaar van een miljoenenimperium ... Pypen en pyptabak PDF Download ... . Toch heeft ze geen spijt van de heerlijke uren die ze doorbracht in de armen van de knappe Italiaan. Maar dan ontdekt ze dat die ene nacht nog iets anders heeft voorgebracht dan mooie herinneringen. Bouquet Extra 418 - Verrukkelijke kussen ; Haar eigen Romeo (2-in-1) (1) VERRUKKELIJKE KUSSEN - Natuurlijk had advocate Ellie nóóit moeten bezwijken voor de charmes van haar cliënt, Leonizio Fellani, eigenaar van een miljoenenimperium. Toch heeft ze geen spijt van de heerlijke uren die ze doorbracht in de armen van d ... Verrukkelijke kussen ; Haar eigen Romeo (2-in-1) (Bouquet ... ... . Toch heeft ze geen spijt van de heerlijke uren die ze doorbracht in de armen van de knappe Italiaan. Bouquet 418 - Verrukkelijke kussen. Natuurlijk had advocate Ellie nóóit moeten bezwijken voor de charmes van haar cliënt, Leonizio Fellani, eigenaar van een miljoenenimperium. Toch heeft ze geen spijt van de heerlijke uren die ze doorbracht in de armen van de knappe Italiaan. Bestel Verrukkelijke kussen ; Haar eigen Romeo (2-in-1) eBook Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Verrukkelijke kussen ; Haar eigen Romeo (2-in-1)...

INFORMATIE

AUTEUR
Lucy Gordon
DIMENSIE
6,98 MB
BESTANDSNAAM
Bouquet Extra 418 - Verrukkelijke kussen ; Haar eigen Romeo (2-in-1).pdf

OMSCHRIJVING

(1) VERRUKKELIJKE KUSSEN - Natuurlijk had advocate Ellie nooit moeten bezwijken voor de charmes van haar cliënt, Leonizio Fellani, eigenaar van een miljoenenimperium. Toch heeft ze geen spijt van de heerlijke uren die ze doorbracht in de armen van de knappe Italiaan. Maar dan ontdekt ze dat die ene nacht nog iets anders heeft voorgebracht dan mooie herinneringen. Voor hem een reden om haar direct ten huwelijk te vragen. Maar is het hem wel om háár te doen? Of om de baby, zijn erfgenaam? (2) HAAR EIGEN ROMEO - Freelancejournalist Natasha moet werk zien te vinden, en snel ook. Toch aarzelt ze als ze een droombaan krijgt aangeboden in Verona, want haar hart werd ooit gebroken door een charmante Italiaan. Achteraf is ze dolblij dat ze heeft doorgezet - tot ze haar nieuwe werkgever ontmoet: niemand minder dan haar ex! Mario is niet meer de playboy van toen, maar ze probeert hem toch zoveel mogelijk op een afstand te houden. Dat blijkt nog niet mee te vallen, in de stad van Romeo en Julia! Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

Wil je het boek lezen?Bouquet Extra 418 - Verrukkelijke kussen ; Haar eigen Romeo (2-in-1) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lucy Gordon. Lezen Bouquet Extra 418 - Verrukkelijke kussen ; Haar eigen Romeo (2-in-1) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN