Sabotage Rond Het Wad

Sabotage Rond Het Wad - Blijdorp, J.W. | Stml-tunisie.org

...ef naar alle dagbladen van Nederland en vraagt aandacht voor zijn zaak ... Lauwersmeer - Wikipedia ... . Remco... Janwillem Blijdorp: Sabotage rond het wad. Teamdossier-serie deel 10. In het noorden van Groningen woont een man die ernstig wordt gedupeerd doordat men vlakbij zijn woning - onder de Waddenzee - naar aardgas gaat boren. Hij schrijft een brandbrief naar alle dagbladen in Nederland en vraagt aandacht voor zijn zaak. Sabotage rond het Wad Janwillem Blijdorp. 1. Verschenen in 2008 bij Meulenhoff. Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ... Sabotage rond het wad - 9789055514786 - De Fakkel ... . 1. Verschenen in 2008 bij Meulenhoff. Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0. Junior Topics 0 Genre Kind & Jeugd Uitgeverij Meulenhoff Laatste editie 01 januari 2008 ISBN 9789055514786 + Boekinformatie wijzigen. Jouw boekenplank Wil ik lezen. sabotage rond het wad In het noorden van Groningen woont een man die ernstig wordt gedupeerd doordat men vlakbij zijn woning - onder de Waddenzee - naar aardgas gaat boren. Hij schrijft een brandbrief naar alle dagbladen van Nederland en vraagt aandacht voor zijn zaak. Sabotage rond het wad Kinderboeken . Beschrijving. In het noorden van Groningen woont een man die ernstig wordt gedupeerd doordat men vlakbij zijn woning - onder de Waddenzee - naar aardgas gaat boren. Sabotage rond het Wad. Bestelnummer: ... Samenvatting. In het noorden van Groningen woont een man die ernstig wordt gedupeerd doordat men vlakbij zijn woning - onder de Waddenzee - naar aardgas gaat boren. Hij schrijft een brandbrief naar alle dagbladen van Nederland en vraagt aandacht voor zijn zaak. Ideeën voor boeken doet hij overal op. In de krant, onder de douche, tijdens een preek op zondag … je kunt het zo gek niet verzinnen. Voordat hij gaat schrijven maakt hij altijd voorstudie over het onderwerp van het boek. Janwillem heeft er een hekel aan als feiten niet kloppen. Vondst uit het verleden (deel 9) Sabotage rond het wad (deel 10) Kroonjuwelen en dode raven (deel 11) Commotie rond een prototype (deel 12) Slotakkoord in Caïro (deel 13) Bijzondere ontdekkingen. (Special met 12 korte verhalen) Alleen verkrijgbaar als PDF bij de schrijver. Bas en Charlotte. Bruggers (deel 1) Get this from a library! Sabotage rond het wad. [Jan Willem Blijdorp; Dick van de Pol] -- Journalist Remco Jongeneel en fotografe Marieke Wielinga ...

INFORMATIE

AUTEUR
Blijdorp, J.W.
DIMENSIE
7,12 MB
BESTANDSNAAM
Sabotage Rond Het Wad.pdf

OMSCHRIJVING

In het noorden van Groningen woont een man die ernstig wordt gedupeerd doordat men vlakbij zijn woning - onder de Waddenzee - naar aardgas gaat boren. Hij schrijft een brandbrief naar alle dagbladen van Nederland en vraagt aandacht voor zijn zaak.Remco en Marieke reizen voor het Christelijk Dagblad naar Groningen, om de man te interviewen en de situatie ter plaatse te bekijken. Ze hebben niet het minste vermoeden dat dit het begin is van een nachtmerrie waaraan geen eind schijnt te komen.

Wil je het boek lezen?Sabotage Rond Het Wad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Blijdorp, J.W.. Lezen Sabotage Rond Het Wad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN