De goede Samaritaan

De goede Samaritaan - Juliet David | Stml-tunisie.org

...oofdstad van Congo. De Goede Samaritaan ziet een meerwaarde in een aanpak die is gericht op talentontwikkeling, gerelateerd aan aspecten zoals onderwijs, beroepstraining en werkgelegenheidstrajecten ... bijbelstudie over de barmhartige samaritaan ... . Hervormde wijkgemeente de Samaritaan "Kerk met een Hart" De kerkdiensten worden gehouden in: - Opstandingskerk, Lisplein 31, 3037AS Rotterdam - Laurenskerk, Grotekerkplein 27, 3011 GC Rotterdam (Middagdienst in de zomer) Zie verder website voor de agenda en meer informatie: www.samaritaan.org De man uit Samaria helpt de beroofde man op zijn paard. Links op de achtergrond zijn nog net de twee mannen te zien die de gewonde man links lieten liggen: een priester en een Leviet ... Naastenliefde in de kleuterklas: Doel 1: Het begrip ... ... .samaritaan.org De man uit Samaria helpt de beroofde man op zijn paard. Links op de achtergrond zijn nog net de twee mannen te zien die de gewonde man links lieten liggen: een priester en een Leviet, beide kennelijk slechts in naam vrome lieden. Alleen de Samaritaan was bereid de beroofde man te helpen. Het werk staat ook wel bekend als De goede Samaritaan. De goede Samaritaan Juliet David. De mooie gelijkenis van Jezus over de man die wél zorgt voor iemand die overvallen is. Naverteld voor peuters, met kleurrijke illustraties en interactieve tabs. De uitvoering is van stevig karton, waardoor het boek geschikt is voor de eigen peuterhandjes. In deze serie verscheen ook De goede herder. Foto over Een foto van de goede Samaritaan. Afbeelding bestaande uit d0, liefde, alleen - 65838659 De goede Samaritaan voor €2.95. Adam en Eva voor €2.95 - Bijbellezen met kinderen wordt wel heel leuk met de serie De mooiste Bijbelverhalen, die bestaat uit twaalf verhalen uit het Oude Testament en twaalf uit het Nieuwe Testament. De goede Samaritaan. Jezus' mooie gelijkenis, naverteld voor peuters. Met interactieve tabbladen. Handig ook voor de peuters om er zelf doorheen te bladeren. Door Juliet David Geïllustreerd door Lucy Barnard Gratis inpakservice - De goede samaritaan - 9789059523111. Op de hoogte blijven van nieuwe boeken, speciale aanbiedingen en acties in de winkel? Foto over Een gebrandschilderd glasfoto van goede samaritan. Afbeelding bestaande uit samaritan, beeld, evangelies - 44286657 Alles wat de rovers hem aandoen, wordt door de Samaritaan meer dan goed gemaakt. De Samaritaan doet zelfs meer. Liefde kent geen grenzen. De rovers: 1) overvallen hem onderweg naar Jericho ↓ 2) mishandelen hem ↓ 3) laten hem halfdood achter De Samaritaan 3') gaat naar de man toe ↓...

INFORMATIE

AUTEUR
Juliet David
DIMENSIE
6,7 MB
BESTANDSNAAM
De goede Samaritaan.pdf

OMSCHRIJVING

De mooie gelijkenis van Jezus over de man die wél zorgt voor iemand die overvallen is. Naverteld voor peuters, met kleurrijke illustraties en interactieve tabs. De uitvoering is van stevig karton, waardoor het boek geschikt is voor de eigen peuterhandjes.In deze serie verscheen ook De goede herder.

Wil je het boek lezen?De goede Samaritaan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Juliet David. Lezen De goede Samaritaan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN