Mijn reis begon met één boek

Mijn reis begon met één boek - Wilma Oosterhuis | Stml-tunisie.org

...en boek schrijven kan een lijdensweg zijn ... Boek schrijven, drukken en uitgeven in eigen beheer ... ... . In het begin van 2014 werkte ik aan een thriller met als werktitel Eeuwig Leven. Het boek zou in de winkel komen te liggen, ik had namelijk al een contract bij uitgeverij Cargo (Bezige Bij). Op mijn bankrekening stond zelfs een flink voorschot; ik hoefde het boek alleen nog maar te schrijven. 'Ik raad iedere expert aan om een boek te schrijven en dit boek maakt de weg een stuk makkelijker voor je. Het is een 'must-read' voor een beginne ... Wijzig of annuleer uw KLM-vlucht online - KLM.com ... . Het is een 'must-read' voor een beginnende auteur! Ik wenste dat ik dit boek 30 jaar geleden had gehad, toen mijn reis als auteur begon. Inmiddels heb ik 88 boeken geschreven.' Mijn mening Het is een dun boekje maar het leest gemakkelijk weg. ... 1628 Een jonge, zwangere vrouw wil in Nederlands-Indië een nieuw leven beginnen. ... "Zoals met alle deze reis opgedane contacten duurde mijn samenzijn met Phuong veel te kort. Wat begon als medische noodzaak is nu mijn levensstijl geworden. Ik deel op een luchtige manier hier mijn verhaal met je. Ik heb namelijk echt plezier gekregen in het koken met plantaardige producten en zie zoveel voordelen van mijn (semi) gezonde levensstijl. Lees en bekijk hier hoe dit allemaal begon. Een boek drukken is altijd spannend. Je hebt veel tijd en energie gestoken in het maken van je boek. En natuurlijk wil je dan dat het eindresultaat uitstekend is. Of je nu een klein boekje laat drukken of een hele roman. Er komt een moment dat je het uit handen moet geven. Bij ons kun je dat met een gerust hart doen. Je hebt een hoop keuzes te ......

INFORMATIE

AUTEUR
Wilma Oosterhuis
DIMENSIE
7,22 MB
BESTANDSNAAM
Mijn reis begon met één boek.pdf

OMSCHRIJVING

'Mijn reis begon met één stap' is het verhaal van mijn leven. Het gaat over de belangrijkste stap die ik heb gedaan: 'Mijn leven aan God geven'. Deze stap heeft mijn leven totaal veranderd en geweldige avonturen gebracht. Het heeft mijn leven zin en inhoud gegeven en de leegte gevuld, die ik diep van binnen altijd ervoer. Het zetten van de eerste stap was pittig. Het zette iets nieuws in beweging en de richting veranderde. Ik ontdekte dat God erbij was en de weg voor mij voorbereidde. Het was aan mij om verdere stappen te zetten en Hem te volgen.

Wil je het boek lezen?Mijn reis begon met één boek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wilma Oosterhuis. Lezen Mijn reis begon met één boek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN