Het Goud Van Al Qaeda

Het Goud Van Al Qaeda - Gerard de Villiers | Stml-tunisie.org

...een spionageroman van auteur Gérard de Villiers en het 151e deel uit de S ... Het goud van Al Qaeda (SAS Book 151) (Dutch Edition ... ... .A.S.-reeks met als protagonist de Oostenrijkse prins en freelance CIA-agent Malko Linge. De ligging van de Verenigde Arabische Emiraten in het Midden-Oosten. Het goud van Al Qaeda. Tijdens de worsteling probeert Malko bij zijn Glock te komen die twee meter verderop ligt. Maar op het moment dat hij zich bukt,... Het Goud Van Al Qaeda (Onbekende bindwijze). Tijdens de worsteling probeert Malko bij zijn Glock te komen die twee me ... SAS Het goud van Al Qaeda van Gérard de Villiers | Boek en ... ... . Tijdens de worsteling probeert Malko bij zijn Glock te komen die twee meter verderop ligt. Maar op het... Het e-book Het goud van Al Qaeda, geschreven door Gérard de Villiers, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Al Qaida, vaak ook getranscribeerd al...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerard de Villiers
DIMENSIE
9,50 MB
BESTANDSNAAM
Het Goud Van Al Qaeda.pdf

OMSCHRIJVING

Tijdens de worsteling probeert Malko bij zijn Glock te komen die twee meter verderop ligt. Maar op het moment dat hij zich bukt, voelt hij de bijl van Tawfiq Al Banna langs zijn hoofd suizen. Onder het uitstoten van de kreet 'Allah ou Akbar' haalt Tawfiq nogmaals uit.

Wil je het boek lezen?Het Goud Van Al Qaeda in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerard de Villiers. Lezen Het Goud Van Al Qaeda Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN