Intellectuele eigendom in kort bestek

Intellectuele eigendom in kort bestek - S.C. Huisjes | Stml-tunisie.org

...dom in kort bestek is primair geschreven voor het onderwijs van de opleiding hbo-rechten ... Intellectuele eigendom in kort bestek, Sander Huisjes ... ... . Het boek geeft op een toegankelijke manier… Intellectuele eigendom in kort bestek wordt 15 keer aangeboden op Bookmatch. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Intellectuele eigendom in kort bestek. Artikelomschrijving. Intellectuele eigendom in kort bestek is primair geschreven voor het onderwijs van de ... Intellectuele Eigendom in Kort Bestek Sander Cornelis ... ... . Intellectuele eigendom in kort bestek is primair geschreven voor het onderwijs van de opleiding hbo-rechten. Het boek geeft op een toegankelijke manier toelichting op de meest basale aspecten van het recht van intellectuele eigendom (IE). 9789089747853 Intellectuele eigendom in kort koop je vanaf 10.49 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig, geen énkel risico. Altijd korting op je studieboeken Intellectuele eigendom in kort bestek is primair geschreven voor het onderwijs van de opleiding hbo-rechten. Het boek geeft op een toegankelijke manier toeli... In Intellectuele eigendom in kort bestek wordt op een toegankelijke manier toelichting gegeven op de meest basale aspecten van het recht van intellectuele eigendom (IE). De nadruk ligt hierbij op de juridische vraagstukken die zich in een digitale (werk)omgeving kunnen voordoen.Het theoretische gedeelte wordt verhelderd met aan de praktijk ontleende voorbeelden en opdrachten. Intellectuele eigendom in kort bestek is primair geschreven voor het onderwijs van de opleiding hbo-rechten. Het boek geeft op een toegankelijke manier... Het boek geeft op een toegankelijke manier toelichting op de meest basale aspecten van het recht van intellectuele eigendom (IE). Intellectuele eigendom in kort bestek, Sander Huisjes - Paperback - 9789462906303 | AKO boeken...

INFORMATIE

AUTEUR
S.C. Huisjes
DIMENSIE
9,51 MB
BESTANDSNAAM
Intellectuele eigendom in kort bestek.pdf

OMSCHRIJVING

Intellectuele eigendom in kort bestek is primair geschreven voorhet onderwijs van de opleiding hbo-rechten. Het boek geeft op eentoegankelijke manier toelichting op de meest basale aspecten van hetrecht van intellectuele eigendom (IE). De nadruk ligt hierbij op de juridischevraagstukken die zich in een digitale (werk)omgeving kunnen voordoen.Het theoretische gedeelte wordt verhelderd met aan de praktijk ontleendevoorbeelden en opdrachten. Na een kort inleidend hoofdstuk over deachtergronden van het recht van IE, wordt in twee achtereenvolgendehoofdstukken ingegaan op het auteursrecht. Vervolgens passeren hetmerkenrecht en het databankenrecht de revue. Ten slotte wordt aandachtbesteed aan het octrooirecht en internetdomeinnamen. Ieder hoofdstukwordt afgesloten met enkele oefenvragen.Deze derde druk van Intellectuele eigendom in kort bestek is inhoudelijkgeactualiseerd en aangevuld.

Wil je het boek lezen?Intellectuele eigendom in kort bestek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S.C. Huisjes. Lezen Intellectuele eigendom in kort bestek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN