Een beer in bontjas

Een beer in bontjas - Hafid Bouazza | Stml-tunisie.org

...h ibn al-Mu'tazz) Sefa prentenboeken in twee talen - De wilde zwanen - The Wild Swans (Nederlands - Engels) ... Hafid Bouazza - Wikipedia ... . Tweetalig kinderboek naar een sprookje van Hans Christian Andersen, vanaf 4-5 jaar, Een beer in bontjas: Autobiografisc he schetsen by Bouazza, Hafid. EUR 3,22. STICKER,DECAL IK HOU VAN MEISJES MET EEN BONTJAS. EUR 4,99. Een Bier in Bontjas: Autobiografisc he Schetsen von Bouazza, Hafid. EUR 3,22. Resultaten die overeenkomen met minder trefwoorden. H. BOUAZZA - 2004 - In 2001 schreef Hafid Bouazza het ... Bouazza vertaalt zijn beer die geen beer was - NRC ... . Resultaten die overeenkomen met minder trefwoorden. H. BOUAZZA - 2004 - In 2001 schreef Hafid Bouazza het boekenweekessay Een beer in bontjas rond het thema 'Schrijven tussen twee culturen'. Hierin gaat hij in op… | Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers!...

INFORMATIE

AUTEUR
Hafid Bouazza
DIMENSIE
3,19 MB
BESTANDSNAAM
Een beer in bontjas.pdf

OMSCHRIJVING

In 2001 schreef Hafid Bouazza het boekenweekessay Een beer in bontjas rond het thema ‘Schrijven tussen twee culturen’. Hierin gaat hij in op de vraag wat het betekent om een ‘Nederlandse Schrijver van Marokkaanse Afkomst met Nederlandse Nationaliteit’ te zijn. In een prachtige stijl en op humoristische wijze verhaalt hij van een jonge immigrant die zich onderdompelt in de Nederlandse taal en als schrijver te maken krijgt met multiculturele misvattingen en stereotypen. Deze nieuwe editie van Een beer in bontjas is geheel herzien en uitgebreid.

Wil je het boek lezen?Een beer in bontjas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hafid Bouazza. Lezen Een beer in bontjas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN