Portugees - taalgids

Portugees - taalgids - Auteur Onbekend | Stml-tunisie.org

...Portugees! Het Portugees is een wereldtaal, het staat hoog genoteerd op de lijst van meest gesproken talen ... Portugees | Boeken ... . Nog steeds is het de officiële taal van de oude koloniën Brazilië, Angola en Mozambique. Zelf thuis Portugees leren? - Kies een Studieboek, Taalgids of Leerboek Engels Taalcursussen voor 152 talen Veel keuze Kies & Bestel Snel in huis! portugees taalgids + app 3 ex | portugees, werk. De Hattinga-manuscriptatlassen van Staats-Vlaanderen (1744-1751) en Zeeland (1752-1755) Portugees online bestellen bij Donner! Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Lees meer in onze Algemene Voorwaarden en ons privacybeleid . Nederlands - Engels vertaling van 'taalgid ... bol.com | Wat & Hoe taalgids - Portugees, Wat & Hoe ... ... . Lees meer in onze Algemene Voorwaarden en ons privacybeleid . Nederlands - Engels vertaling van 'taalgids' Vertaling van taalgids. Inhoud: woordenboek | ; gerelateerd | Deze taalgids is onderverdeeld in een aantal hoofdstukken zoals: overnachten, medische hulp, winkelen en problemen in de stad. Naast de alledaagse zinnen en uitdrukkingen bieden de woordenlijsten (Nederlands-Portugees en Portugees-Nederlands) veel hulp. De uitspraak wordt fonetisch weergegeven. Er zijn 15 verschillende ANWB Taalgidsen verkrijgbaar. 5.1 Als de stad een taalgids bevat zie je deze onderin staan. Klik hier op om de taalgids te bekijken. 5.2 Tik op "Taalgids offline gebruiken" om de taalgids te downloaden. Bestel online de leukste boeken en de beste kantoorartikelen. Gratis verzending van Bruna Top 100 boeken 14 dagen bedenktijd Portugees - ANWB taalgids. Titel: portugees - anwb taalgids ondertitel: portugees om mee te beginnen. Gelezen Ophalen of Verzenden. Bieden 29 mar. '20. Eindhoven 29 mar. '20. Bas Eindhoven. Taalgids Spaans ANWB extra met culinaire woordenlijst *zgan* Op te halen in kockengen of te versturen voor eur 3,64. Bestel eenvoudig de Kosmos Portugees-Taalgids-Kosmos-N01/2018 bij A.S.Adventure Gratis levering vanaf €30 Uitgebreide klantenservice Veilig betalen ANWB Taalgids Portugees Maak je verstaanbaar in Portugeestalige landen en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Portugees! Het Portugees is een wereldtaal, het staat hoog genoteerd op de lijst van meest gesproken talen. Nog steeds is het de officiële taal van de oude koloniën Brazilië, Angola en Mozambique. Wat & Hoe Taalgids Portugees is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen, een overzichtelijke woordenlijst en met de beknopte grammatica krijg je de taal onder de knie. Wat & Hoe Taalgids Portugees is de beste tolk voor op reis. Het boek Portugees, geschreven door Wat & Hoe taalgids, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95...

INFORMATIE

AUTEUR
Auteur Onbekend
DIMENSIE
12,40 MB
BESTANDSNAAM
Portugees - taalgids.pdf

OMSCHRIJVING

In deze gids zijn talloze nuttige woorden en zinnen opgenomen die in de meest uiteenlopende situaties de helpende hand kunnen bieden. Alle woorden en zinnen zijn ook fonetisch weergegeven.

Wil je het boek lezen?Portugees - taalgids in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Auteur Onbekend. Lezen Portugees - taalgids Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN