De Gerbil

De Gerbil - Onbekend | Stml-tunisie.org

...zijn onderfamilie van de knaagdierenfamilie Muridae, die daarnaast ook onder andere de muizen en ratten van de Oude Wereld (Murinae) omvat ... gerbils ... . Ze komen over het algemeen voor in dorre steppegebieden en halfwoestijnen.Omdat in deze gebieden weinig dieren kunnen gedijen, hebben ze weinig vijanden. Aan andere vijanden (zoals slangen en ... Wie is Gerbil.nl. Hallo! Wij zijn Hilda en Timo van Malsen. Sinds 2006 fokken wij hobbymatig, maar serieus met de geweldige Mongoolse gerbil. Naast onze gerbilfokkerij hebben wij een Gerbil Webshop en bouwen wij Gerbilariums en Gerbil Terrariums.Om toekomstige gerbil eigenaren ... De gerbil | Gerbilinformatie.nl ... . Naast onze gerbilfokkerij hebben wij een Gerbil Webshop en bouwen wij Gerbilariums en Gerbil Terrariums.Om toekomstige gerbil eigenaren van alle juiste informatie te voorzien staat deze website boordevol met informatie. De Mongoolse gerbil verwierf bekendheid als het 'woestijnratje', maar de gerbil is geen familie van de rat: hij behoort tot de onderfamilie van de renmuizen en tot het geslacht van de woestijn- of zandmuizen. In het wild komt hij voor op de zanderige steppen van Mongolië. Qua bouw ...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
7,18 MB
BESTANDSNAAM
De Gerbil.pdf

OMSCHRIJVING

Een gerbil is een vrij klein knaagdier, dat het liefst in een groep leeft. De gerbil is ook overdag actief, in tegenstelling tot andere kleine knaagdieren. Dat maakt de gerbil tot een geliefd huisdier. Het is belangrijk, als eenmaal is gekozen deze dieren te houden, te zorgen voor de juiste huisvesting en voeding. Gerbils hebben relatief weinig verzorging nodig, maar wel dagelijkse verzorging. Dit boek geeft veel achtergrondinformatie over de herkomst van de gerbil en er staat veel gedetailleerde uitleg in over de huisvesting en de voeding, maar ook over het fokken van een nestje. Achterin is een aantal bijzondere gerbils opgenomen. Dit nieuwsgierige diertje heeft net als ieder knaagdier specifieke kenmerken en die vindt u terug in 'de Gerbil'. Voor de liefhebbers en hobbyfokkers staan alle verschillende kleurslagen afgebeeld die aan de zogeheten standaard voldoen. Verschillende nuttige tips en deskundige adviezen over het houden van gerbils vindt u in dit compacte maar overzichtelijke boek.

Wil je het boek lezen?De Gerbil in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen De Gerbil Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN