Kelderwesp

Kelderwesp - Lein van der Wulp | Stml-tunisie.org

...uit ben ik anglist. Kelderwesp. Cor van der Velde, een man die bijna dertig jaar na de oorlog nog dagelijks gehinderd wordt door zijn verzetsverleden, stuit op een bizar bericht over het levenloos aangetroffen lichaam van zijn verzetsmakker in een Keuls appartement ... Catalogus - bibliotheek.nl ... . Op zijn zoektocht naar de waarheid achter deze gebeurtenis leert hij de donkerste kanten van zichzelf kennen. Kelderwesp (Paperback). Cor van der Velde, een man die bijna dertig jaar na de oorlog nog dagelijks gehinderd wordt door zijn verzetsverleden, stuit op... Kelderwesp Lein van der Wulp Cor van der Velde, een man die bijna dertig jaar na de oorlog nog dagelijks gehinderd wordt door zijn verzetsverleden, stuit op een bizar bericht over het levenloos aangetroffen lichaam van zijn verzetsmakker in een Keuls appartemen ... De kelderwesp - BoekenmeningBoekenmening ... ... Kelderwesp Lein van der Wulp Cor van der Velde, een man die bijna dertig jaar na de oorlog nog dagelijks gehinderd wordt door zijn verzetsverleden, stuit op een bizar bericht over het levenloos aangetroffen lichaam van zijn verzetsmakker in een Keuls appartement. Kelderwesp is een boek over het maken van keuzes. Daarbij volgen we twee verhaallijnen. Mark moet een werkstuk maken voor school over de JSF. Het onderwerp lijkt hem maar niets. Daarnaast volgen we Cor, een oudere man die de oorlog heeft meegemaakt. Hij heeft aan de Tweede Wereldoorlog heel wat overgehouden. Welke mensen kun je in het leven vertrouwen en wie niet? Bekijk het profiel van Lein vander Wulp op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld. Lein heeft 2 functies op zijn of haar profiel. Bekijk het volledige profiel op Li...

INFORMATIE

AUTEUR
Lein van der Wulp
DIMENSIE
5,63 MB
BESTANDSNAAM
Kelderwesp.pdf

OMSCHRIJVING

Cor van der Velde, een man die bijna dertig jaar na de oorlog nog dagelijks gehinderd wordt door zijn verzetsverleden, stuit op een bizar bericht over het levenloos aangetroffen lichaam van zijn verzetsmakker in een Keuls appartement. Op zijn zoektocht naar de waarheid achter deze gebeurtenis leert hij de donkerste kanten van zichzelf kennen. Samen met de dochter van zijn verzetsvriend en een onhandige journalist, ontrafelt hij een intrige van moord en omkoping rondom de aanschaf van de F16. Het voert hem naar Duitsland, waar hij een ontmoeting heeft met een voormalig Duits officier in Breda tijdens de bezetting. Deze onthult hem de gruwelijke waarheid achter de eliminatie van een verrader door zijn verzetsgroep. Van der Velde besluit om voorgoed af te rekenen met zijn kwellende verleden. Parallel aan dit verhaal maakt de lezer kennis met Mark, een schrandere maar onwillige scholier, die er niet toe te bewegen is om te beginnen aan een werkstuk over de JSF. Het is zijn ontmoeting met Van der Velde, inmiddels bijna honderd, die hem in gang zet. Mark leert dat er achter de waarneembare werkelijkheid nog een heel andere kan schuilgaan.

Wil je het boek lezen?Kelderwesp in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lein van der Wulp. Lezen Kelderwesp Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN