Zelfportretten Fotograferen

Zelfportretten Fotograferen - Natalie Dybisz | Stml-tunisie.org

...ralië vrouw 1956 Baby's Arnold Genthe: Duitsland man 1869 1942 Ogenblikfotografie, portret Chas Gerretsen: Nederland man 1943 Oorlog, documentaire, journalistiek, portret Frédéric George: Frankrijk man 1868 1933 Het zelfportret kon helpen om jezelf en je werk een 'gezicht' te geven ... Fotoacademie Opdracht - Zelfportret Zonder Fotograaf ... ... . Het zelfportret was daarmee niet alleen een portret van de schilder maar vaak ook een statement over zijn of haar werk. Selfies uit de Gouden Eeuw. Zelfportretten staan, dankzij de moderne selfie, volop in de belangstelling. Harde lichten kun je diffuus -softer- maken door bijvoorbeeld een plastic beker voor de lichtbron te plaatsen. Er zijn natuurlijk ook diffusers/softboxen te koop, die voor ditzel ... Hoe maak je een goed zelfportret? - Photofacts ... . Selfies uit de Gouden Eeuw. Zelfportretten staan, dankzij de moderne selfie, volop in de belangstelling. Harde lichten kun je diffuus -softer- maken door bijvoorbeeld een plastic beker voor de lichtbron te plaatsen. Er zijn natuurlijk ook diffusers/softboxen te koop, die voor ditzelfde effect zorgen. Naast dat je algemene fotografische kennis wordt ontwikkelt, zal het maken van zelfportretten ook mentaal verzadigend werken. Zelfportretten fotograferen. Arlene Londema 5 jaar geleden. Zelfportretten zijn een begrip geworden sinds de introductie van het woord selfie. Met de hype van dit moment, de selfie-stick, is het gemakkelijker dan ooit om een foto van uzelf te maken. 27 okt. 2015 - Bekijk het bord "Zelfportret fotografie" van melanieke1990 op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Zelfportret fotografie, Fotografie en Fotografie ideeën. Zelfportretten Fotograferen; 1+1 gratis. Zelfportretten Fotograferen. € 10,98. 1+1 gratis. Online uitverkocht. Bekijk de winkelvoorraad! Ontvang een email wanneer dit artikel weer op voorraad is. Inschrijven. Nu besteld, woensdag in huis* Gratis verzending vanaf 20 euro ; Een van de moeilijkste dingen bij een zelfportret vind ik persoonlijk het scherpstellen. Er zijn twee manieren om dit te doen. Bij de eerste methode maak je gebruik van een afstandsbediening. Kies op je camera een scherpstelpunt. Op het moment dat je het knopje van je afstandsbediening indrukt, zal je camera op dat punt scherpstellen. Fotografeer de mooiste winterportretten Vijf tips voor de leukste vakantieportretten Overig Een bruiloftsportret met vuur! 5 tips voor het zakelijk portret Tips! Hoe maak je een zakelijk portret? Tips voor een zelfportret. Inspiratie. Door te kijken naar het werk van andere fotografen kun je leuke ideeën opdoen en een eigen stijl ontwikkelen. Juist omdat niemand je ziet als je jezelf fotografeert, kun je bij een zelfportret lekker gekke bekken trekken. Oefen met emoties, probeer te lachen, te huilen, triest of verliefd te kijken en wees niet bang om te overdrijven. Je zult merken dat je jezelf instructies moet geven om een bepaalde emotie op te...

INFORMATIE

AUTEUR
Natalie Dybisz
DIMENSIE
7,59 MB
BESTANDSNAAM
Zelfportretten Fotograferen.pdf

OMSCHRIJVING

Je kunt nu zelf als digitaal fotograaf in de voetsporen treden van Rembrandt, Van Gogh, Cindy Sherman en Nan Goldin. In dit boek - het eerste boek over dit onderwerp - geeft Natalie Dybisz een waardevolle kijk op haar eigen inspiratie en creatieve processen binnen de zelfportretfotografie, maar ook op die van acht andere kunstenaars.

Wil je het boek lezen?Zelfportretten Fotograferen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Natalie Dybisz. Lezen Zelfportretten Fotograferen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN