Winnetou

Winnetou - Karl May | Stml-tunisie.org

...n drámai események után igaz barátságot kötnek ... Bungalow Winnetou - Gezinsparken ... .Számos összetűzésben vesznek részt ... Winnetou had never been a role model for these two actors: Both Pierre Brice and Nik Xhelilaj didn't know anything about the character and his creator, German writer Karl May, before they were ... Foto 1: De voorkant van de manege. Foto 2: De koffiekamer.. Foto 3: De stallen. Foto 4: De lichtnok. Foto 5: De patio blokken tussen de stallen in zodat de paarden elkaar kunnen zien.. Foto 6: De binnen kant van een stal. Foto 7: De s ... Winnetou - Wikipedia ... .. Foto 6: De binnen kant van een stal. Foto 7: De stalgang. De Winnetou-films trokken daar soms meer dan tien miljoen bioscoopbezoekers. De filmreeks was bovendien gebaseerd op de boeken van de Duitse schrijver Karl May en ook geproduceerd door een Duitser ... Boek nu bungalow Winnetou: Kies uw periode. 1 week 25-07 t/m 01-08. € 669,00 1 week 01-08 t/m 08-08. € 669,00 1 week 08-08 t/m 15-08. € 619,00 ......

INFORMATIE

AUTEUR
Karl May
DIMENSIE
5,15 MB
BESTANDSNAAM
Winnetou.pdf

OMSCHRIJVING

Een blanke Europese jongeman komt aan in Amerika en probeert zich een bestaan te verwerven als huisonderwijzer. Zijn kennis en kunde op vele gebieden worden opgemerkt en hij wordt gevraagd landmeter te worden in het Wilde Westen. Daar maakt hij als 'greenhorn' kennis met mustangs, grizzlyberen, vechtersbazen en indianen. Een van die indianen is Winnetou, voor wie hij direct grote sympathie koestert. Hoewel Old Shatterhand, zoals de jongeman inmiddels wordt genoemd, niets liever wil dan vriendschap sluiten met Winnetou, ontstaat er een langdurig misverstand met levensbedreigende situaties!De Duitse schrijver Karl May (1842-1912) schreef vanaf 1893 een serie verhalen die spelen in het Wilde Westen van de Verenigde Staten, te beginnen met de trilogie Winnetou. Hij wilde daarmee begrip en rechtvaardigheid brengen tussen blanken en indianen. Van zijn enorme oeuvre hadden die boeken wereldwijd het meeste succes - en nog steeds.

Wil je het boek lezen?Winnetou in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karl May. Lezen Winnetou Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN