De Amerikaanse Maffia

De Amerikaanse Maffia - Thomas Reppetto | Stml-tunisie.org

...ime criminele organisaties, georganiseerd in afdelingen ... Amerikaanse maffia : definition of Amerikaanse maffia and ... ... . Om aan de term 'maffia' te voldoen, moet een criminele organisatie over vier verschillende segmenten beschikken: een criminele, culturele, politieke en economische. De opkomst van de Amerikaanse maffia geeft een historisch beeld van de wijze waarop groepen criminelen hun macht in handen kregen, vergrootten en in stand hielden, grotendeels omdat ze beschikten over meer bedrevenheid, een betere organisatie en een betere leiding dan hun rivalen of de diensten voor wetshandhaving die hen bestreden. De Amerikaanse Maffia; Drugshandel. De Siciliaanse ma ... Hoe is de maffia georganiseerd? Organisatie en inwijding ... ... . De Amerikaanse Maffia; Drugshandel. De Siciliaanse maffia is een belangrijke speler in de internationale drugshandel. In 2003 heeft de Siciliaanse maffia naar schatting ruim € 8 miljard omgezet met de handel in drugs. Wapenhandel. In 2003 is door de Siciliaanse maffia naar schatting een omzet geboekt van ruim € 1,5 miljard door wapenhandel ... De Amerikaanse maffia | ISBN 9789026321399 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Amerikaanse maffia trok zich terug uit de drugshandel en nu had de Siciliaanse maffia het netwerk in handen. Zij moesten daarvoor een deel van de winst afstaan aan de Amerikaanse maffia. De Pizza Connection was een Siciliaanse actie met steun van de Amerikaanse maffia. De maffia nestelt zich steeds vaker in ...

INFORMATIE

AUTEUR
Thomas Reppetto
DIMENSIE
12,30 MB
BESTANDSNAAM
De Amerikaanse Maffia.pdf

OMSCHRIJVING

Iedereen heeft wel een voorstelling van hoe het toegaat in de Amerikaanse maffiawereld, op basis van films als the Godfather, Once upon a time in America,the Untouchables, Goodfellas en de televisieserie The Sopranos. Thomas Reppetto ontdoet in 'De Amerikaanse Maffia' alle populaire verhalen van hun romantiek en laat de werkelijke maffia zien: een gewelddadige criminele organisatie wier tentakels tot in de belangrijkste Amerikaanse bedrijven en organisaties reiken.

Wil je het boek lezen?De Amerikaanse Maffia in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thomas Reppetto. Lezen De Amerikaanse Maffia Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN