Overleg, Vergaderen En Onderhandelen

Overleg, Vergaderen En Onderhandelen - Susanne Pi�t | Stml-tunisie.org

...delen. Het tweede deel gaat in op de bijdragen van de voorzitter en deelnemers aan een goede voortgang van een vergadering ... Overleg, vergaderen en onderhandelen door Susanne Piet ... ... . Deel 3 geeft een overzicht van mogelijke benaderingen voor onderhandelingswijzen, zoals de Harvard-stijl. Vergaderen en onderhandelen biedt een stevige basis aan iedere vergaderaar en onderhandelaar die de eigen vaardigheden wil vergroten. Het geeft inzicht in wat er in overlegsituaties kan gebeuren, met voorbeelden ter verduidelijking van de theorie. Vergaderen en onderhandelen biedt een stevige basis aan iedere vergaderaar en onderhandelaar die de eigen vaardigheden w ... Vergaderen en onderhandelen | mijn-bsl ... . Vergaderen en onderhandelen biedt een stevige basis aan iedere vergaderaar en onderhandelaar die de eigen vaardigheden wil vergroten. Het geeft inzicht in wat er in overlegsituaties kan gebeuren, met voorbeelden ter verduidelijking van de theorie. Door oefening kan de lezer zich trainen in een aantal vaardigheden, zoals communiceren, argumenteren, onderhandelen, stemmen, voorzitten en ... Bestel Overleg, vergaderen en onderhandelen van Susanne Piët. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd OMSCHRIJVING. Overleg, vergaderen en onderhandelen traint de student efficiënt, doelgericht en vaardig te onderhandelen en vergaderen. Het boek is geschreven vanuit de beroepspraktijk en gebaseerd op een jarenlange advies- en trainingspraktijk voor bedrijfsleven en overheid.Overleg, vergaderen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Susanne Pi�t
DIMENSIE
11,9 MB
BESTANDSNAAM
Overleg, Vergaderen En Onderhandelen.pdf

OMSCHRIJVING

Overleg, vergaderen en onderhandelen traint de student efficiënt, doelgericht en vaardig te onderhandelen en vergaderen. Het boek is geschreven vanuit de beroepspraktijk en gebaseerd op een jarenlange advies- en trainingspraktijk voor bedrijfsleven en overheid.Overleg, vergaderen en onderhandelen bestaat uit 4 delen. Deel 1 behandelt de basisbegrippen bij vergaderen en onderhandelen. Het tweede deel gaat in op de bijdragen van de voorzitter en deelnemers aan een goede voortgang van een vergadering. Deel 3 geeft een overzicht van mogelijke benaderingen voor onderhandelingswijzen, zoals de Harvard-stijl. In deel 4 staat een aantal checklists voor een goed verloop van een vergadering en onderhandeling.

Wil je het boek lezen?Overleg, Vergaderen En Onderhandelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susanne Pi�t. Lezen Overleg, Vergaderen En Onderhandelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN