Voor Dummies - De kleine LinkedIn voor Dummies

Voor Dummies - De kleine LinkedIn voor Dummies - Bert Verdonck | Stml-tunisie.org

...ne LinkedIn voor Dummies | ISBN 9789045354903 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... De kleine Facebook voor Dummies - Frankwatching Boeken ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Boek De kleine Google voor Dummies. De kleine Google voor Dummies. Auteur(s) Brad Hill. Uitgeverij. BBNC Uitgevers. Publicatiejaar. 2016. Categorie. Social media. Taal. Nederlandstalig. ... Meer succes met de LinkedIn Sales Navigator! De kracht van social selling Vind ik leuk! ... In de volledig bijgewerkte nieuwe editie van De kleine LinkedIn voor Dummies lees je hoe je een aan ... De kleine LinkedIn voor Dummies (E-book) - Frankwatching ... ... ... In de volledig bijgewerkte nieuwe editie van De kleine LinkedIn voor Dummies lees je hoe je een aantrekkelijk persoonlijk profiel opstelt en je doelen efficiënt realiseert. Je krijgt handige tips voor het opstellen van een bedrijfsprofiel, je ontdekt hoe je lid wordt van een groep en je leert hoe je diverse tools kunt gebruiken om het maximale uit je netwerk te halen. LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk ter wereld. Wil jij weten hoe je het succesvol kunt inzetten? In de volledig bijgewerkte nieuwe editie van De kleine LinkedIn voor Dummies lees je hoe je een aantrekkelijk persoonlijk profiel opstelt en je doelen efficiënt realiseert. De kleine LinkedIn voor Dummies. Auteur: Raymond Janssen. Nederlands 135 pagina's. Pearson Benelux B.V. september 2010. Samenvatting. Een netwerk opbouwen en onderhouden kan flink lastig zijn, maar met LinkedIn wordt het je een stuk gemakkelijker gemaakt. Meer succes met de LinkedIn Sales Navigator! De kracht van social selling Vind ik leuk! ... om klanten te krijgen Google AdWords in 60 minuten Zakelijke doelen bereiken met social media De kleine Vloggen voor Dummies Websites maken voor Dummies, pocketeditie De kleine Facebook voor Dummies Social media in zorg en ......

INFORMATIE

AUTEUR
Bert Verdonck
DIMENSIE
3,99 MB
BESTANDSNAAM
Voor Dummies - De kleine LinkedIn voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk ter wereld. Wil jij weten hoe je het succesvol kunt inzetten? In dit boekje lees je hoe je een aantrekkelijk persoonlijk profiel opstelt en je doelen efficiënt realiseert. Je krijgt handige tips voor het opstellen van een bedrijfsprofiel, je ontdekt hoe je lid wordt van een groep en je leert hoe je diverse tools kunt gebruiken om het maximale uit je netwerk te halen. Bert Verdonck is LinkedIn-expert, social media master trainer en lifehacker. Samen met zijn internationale team geeft hij presentaties en trainingen aan grote organisaties zoals Adecco, BNP Paribas, Canon, Deloitte, Engie, Orange en RBS. Bovendien schreef hij 'De kleine WhatsApp voor Dummies'.

Wil je het boek lezen?Voor Dummies - De kleine LinkedIn voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert Verdonck. Lezen Voor Dummies - De kleine LinkedIn voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN