Splinters - Het oog van de krokodil

Splinters - Het oog van de krokodil - Jasper Polane | Stml-tunisie.org

... van de ander, dat we er alles voor over hebben deze aan het licht te brengen ... "Het oog van de Krokodil"Jasper Polane | conniesboekkies ... . Waarschijnlijk gaan we voordat we dat doen eerst bij onszelf te rade en zoeken we bevestiging van onze blik op die splinter bij anderen. We voelen onszelf belangrijk omdat… De eerste krokodillen De eerste krokodillen verschenen meer dan 200 miljoen jaar geleden. Ze leken toen erg op grote dolfijnen. Ze leefden samen met de dinosaurus. Deze is echter al lang uitgestorven. De krokodillen leven in de warme strek ... bol.com | Splinters - Het oog van de krokodil, Jasper ... ... . Deze is echter al lang uitgestorven. De krokodillen leven in de warme streken op onze planeet zoals: Zuid-Amerika Afrika Azië Australië Er bestaan verschillende soorten krokodillen. De bekendste zijn de Afrikaanse krokodil, de ... Kijk goed waar het vuiltje of de splinter in uw oog zit: voor de pupil (zwart rondje) of op de iris (het gekleurde deel van het oog) op het oogwit of onder het ooglid; Een vuiltje of splinter op de iris of voor de pupil. Wrijf niet in uw oog. Neem contact op met de huisarts. Probeer het vuiltje of de splinter niet zelf te verwijderen. Krokodillen hoeven hun kop nauwelijks te draaien bij het bespieden van hun omgeving door hun speciale ogen. Een groefje in het netvlies van de ogen dat zorgt voor een heldere blik, is bij ... Bij het opstarten van zijn dagelijkse werkzaamheden - het opruimen van flinterdunne, scherpe staalsplinters - voelde hij een 'tik' in zijn linkeroog. Bij inspectie in de spiegel zag hij een 2 cm lange splinter als een pijltje in zijn oog steken. Hij bedwong zich om de splinter er direct uit te trekken. 9789492099099/2016 Jasper Polane, uitgeverij Quasis Jasper Polane is schrijver, regisseur en oprichter van uitgeverij Quasis. Het eerste deel van "de onzichtbare maalstroom" getiteld "Lege steden'werd in 2014 genomineerd voor de Hebban Award voor het beste Fantasyboek van het jaar. Het vervolg 'Vorstin van de Kou"verscheen in 2015....

INFORMATIE

AUTEUR
Jasper Polane
DIMENSIE
8,6 MB
BESTANDSNAAM
Splinters - Het oog van de krokodil.pdf

OMSCHRIJVING

Een nieuw verhaal uit de Maalstroom!Remi van Helm is een slavenjager van een primitieve stam, belast met het jagen op toekomstige slaven. Op een dag vangt hij een vrouw met witte huid, geel krullend haar en een sproeterig gezicht. Remi is meteen geïntrigeerd door deze vreemde vrouw, die duidelijk niet uit een van de andere stammen komt. De situatie wordt problematisch als Remi's trouw aan zijn volk in strijd komt met zijn interesse in deze aparte vrouw. Het oog van de krokodil verhaalt van loyaliteit, dictatuur en liefde op het eerste gezicht. Het speelt zich af in de wereld(en) van Jasper Polanes fantastische cyclus De Onzichtbare Maalstroom.

Wil je het boek lezen?Splinters - Het oog van de krokodil in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jasper Polane. Lezen Splinters - Het oog van de krokodil Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN