De Vruchtbaarheidsmolen

De Vruchtbaarheidsmolen - Judy Landman | Stml-tunisie.org

...n. De vruchtbaarheidsmolen (J. Landman) De vruchtbaarheidsmolen vertelt de persoonlijke verhalen van vijf paren met een kinderwens ... Dertiger en single - Pagina 6 - Viva Forum ... . Hoopvol stoppen ze met het gebruik van anticonceptie, maar een spontane zwangerschap blijft uit. Ze besluiten in de medische molen van vruchtbaarheidsbehandelingen te stappen om hun droom in vervulling te laten gaan. De vruchtbaarheidsmolen vertelt de persoonlijke verhalen van vijf paren met een kinderwens. Hoopvol stoppen ze met het gebruik van anticonceptie, maar een spontane zwangerschap blijft uit. Ze besluiten in de medische mol ... Attenderingen: De vruchtbaarheidsmolen : als zwanger ... ... . Hoopvol stoppen ze met het gebruik van anticonceptie, maar een spontane zwangerschap blijft uit. Ze besluiten in de medische molen van vruchtbaarheidsbehandelingen te stappen om hun droom in vervulling te laten gaan. De Vruchtbaarheidsmolen Tweedehands. 7,39. Verkoop door JB Tradings. In winkelwagen Advertentie. Advertentie Service & contact Snel regelen in je account. Volg je bestelling, betaal facturen of retourneer een artikel. Heb je ons nodig? We helpen je graag. Onze klantenservice ... Get this from a library! De vruchtbaarheidsmolen : als zwanger worden ...

INFORMATIE

AUTEUR
Judy Landman
DIMENSIE
12,91 MB
BESTANDSNAAM
De Vruchtbaarheidsmolen.pdf

OMSCHRIJVING

De vruchtbaarheidsmolen vertelt de persoonlijke verhalen van vijf paren met een kinderwens. Hoopvol stoppen ze met het gebruik van anticonceptie, maar een spontane zwangerschap blijft uit. Ze besluiten in de medische molen van vruchtbaarheidsbehandelingen te stappen om hun droom in vervulling te laten gaan. De indrukwekkende verhalen van deze paren nemen je als lezer mee op hun sensationele rit door de vruchtbaarheidsmolen. Elk paar bewandelt een ander behandeltraject. Sommigen komen zelfs in het buitenland terecht. De medische mogelijkheden zijn verbluffend en hoopgevend, maar de behandelingen zijn intensief en langdurig. Onderweg krijgen de paren emotioneel veel te verduren. Hormonen beïnvloeden hun lichaam en hun psyche, relaties komen onder druk, hun functioneren op het werk wordt beïnvloed, contacten met vrienden krijgen een andere lading, kortom hun hele leven staat op zijn kop. Ze komen voor onmogelijke keuzes te staan en het lijkt geen eenvoudige opgave om zichzelf en elkaar in die emotionele achtbaan op de rit houden. Terwijl hun kinderwens alleen maar sterker wordt... Een op de zes paren in ons land heeft vruchtbaarheidsproblemen. De vruchtbaarheidsmolen is een onmisbare deelgenoot voor hen en hun dierbaren. Het geeft een indringend beeld van een periode waarin alles wat vanzelfsprekend lijkt ter discussie komt te staan.

Wil je het boek lezen?De Vruchtbaarheidsmolen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Judy Landman. Lezen De Vruchtbaarheidsmolen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN