De servicedesk - spin in het facilitaire web

De servicedesk - spin in het facilitaire web - none | Stml-tunisie.org

...pin in het facilitaire web van Rouw, Léon-Paul de met ISBN 9789462156043 ... Geactualiseerde herdruk 'De Servicedesk' verschenen ... ... . Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl De derde druk van het boek De Servicedesk - Spin in het facilitaire web is verschenen. Een goede aanleiding om auteur Léon-Paul de Rouw enkele vragen voor te leggen. Wat mocht niet ontbreken in deze nieuwe druk van De servicedesk? "In de nieuwe druk is meer aandacht besteed aan de positie van de servicedesk binnen […] De Servicedesk, spin in het facilitaire web bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Want de in dit boek geb ... De Servicedesk, spin in het facilitaire web - Léon-Paul de ... ... .com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Want de in dit boek geboden oplossingen zijn generiek en gemakkelijk toepasbaar.Na het lezen van dit boek zult u in staat zijn uw servicedesk verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Studenten zijn gedegen voorbereid wanneer zij gaan werken in een facilitaire organisatie en daarin te maken krijgen met een servicedesk. De Servicedesk, spin in het facilitaire web | ISBN 9789462153493 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Koop De Servicedesk, spin in het facilitaire web (9789462156043) je van Rouw, Léon-Paul de Aan de hand van een logisch stappenplan gaat dit boek in op het ontwerp, de bouw en de verbetering van een facilitaire servicedesk in brede zin. Aan bod komen de uitgangspunten van een servicedesk binnen het 'frontoffice-backoffice'-principe, typering van de facilitaire producten en diensten, de invloed van klanten op de dienstverlening en het ontwerp en de realisatie van een servicedesk. 'Uitdagende facilitaire functie waarin jij als spin in het web kan bijdragen en meebouwen aan de servicedesk van het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland' De functie Als medewerker servicedesk ben je het eerste aanspreekpunt voor de interne klant en zorg je voor het op de juiste wijze aannemen en analyseren van meldingen. De Servicedesk, spin in het facilitaire web 2e druk is een boek van Léon-Paul de Rouw uitgegeven bij Vakmedianet. ISBN 9789462153493 De servicedesk is het centrale aanspreekpunt binnen een organisatie voor het ontvangen van alle klantmeldingen en serviceverzoeken. De servicedesk als concept van dienstverlening biedt langs verschillende wegen ... Vind alle studiedocumenten for De Servicedesk - Spin in het Facilitaire Web van...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
9,17 MB
BESTANDSNAAM
De servicedesk - spin in het facilitaire web.pdf

OMSCHRIJVING

Aan bod komen de uitgangspunten van een servicedesk binnen het frontoffice-backofficeprincipe, de aard van de facilitaire producten en diensten, het ontwerp en de bouw van een servicedesk, complete beschrijvingen van de onderdelen, en uitvoerige voorbeelden van een servicedesk uit de praktijk van BZK en Justitie, Rabobank De Zuidelijke Baronie in Baarle-Nassau en facilityFORCE in RotterdamDit boek is bestemd voor studenten en werkenden die in de dagelijkse praktijk nauw te maken hebben met de facilitaire servicedesk (facility managers, projectleiders, managers en medewerkers van een servicedesk)Hoewel de inhoud zich voornamelijk richt op de facilitaire omgeving zijn de uitgangspunten en uitwerkingen eenvoudig te vertalen naar andere ondersteunende bedrijfsonderdelen. Want de in dit boek geboden oplossingen zijn generiek en gemakkelijk toepasbaar.Na het lezen van dit boek zult u in staat zijn uw servicedesk verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Studenten zijn gedegen voorbereid wanneer zij gaan werken in een facilitaire organisatie en daarin te maken krijgen met een servicedesk.

Wil je het boek lezen?De servicedesk - spin in het facilitaire web in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen De servicedesk - spin in het facilitaire web Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN