Pep jezelf op!

Pep jezelf op! - Gael Lindenfield | Stml-tunisie.org

...lles is geweest (ReTRo) maar door de kwaliteit, eenvoud en/of unieke uiterlijk blijft het mooi ... Home - PEPcoaching voor meer rust en balans in je leven ... . PeP is een van de vormen van psychotherapie die gericht is op meer dan klachtreductie. Een richtlijn voor wie bij welke pscyhotherapie het meeste baat heeft, is wetenschappelijk niet te geven. Voor het succes van psychotherapie is wel aangetoond dat het essentieel is dat er een goede therapeutische relatie tot stand komt en dat er overeenstemming is over de manier van werken. Manchester City gaat zich richten op de tweede plaats in de Premier League en op de bekertoe ... Hoe pep je jezelf op? | Prisma Coaching: Relatietherapie ... ... . Manchester City gaat zich richten op de tweede plaats in de Premier League en op de bekertoernooien. Koploper Liverpool ligt volgens City-coach Pep Guardiola in de competitie te ver voor om nog in ... Geef jezelf mentale Post-It notities dat je een belangrijke job hebt en een goeie reden om ze goed te doen. Maak het jezelf makkelijk en omring je met verbale, visuele en fysische pep talk, wat de middelen ook mogen zijn. Schud dus het stof van je vel en geef jezelf regelmatig een duchtige 'kick start'. PEPcoaching motiveert om het allerbeste in jezelf omhoog te halen. Ik daag je uit om eerlijk naar jezelf te kijken, stimuleer je om je eigen verantwoordelijkheid te nemen, inspireer je om werkelijk naar jezelf te luisteren en moedig je aan om in jezelf te blijven geloven. Ben jij klaar voor meer PEP in je leven?...

INFORMATIE

AUTEUR
Gael Lindenfield
DIMENSIE
8,75 MB
BESTANDSNAAM
Pep jezelf op!.pdf

OMSCHRIJVING

Op moeilijke momenten of in tijden van stress kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. Gael Lindenfield moedigt je aan je door zulke ogenblikken heen te slaan en helpt je op weg naar een betere toekomst.class="default_listitem"Motiveer jezelfVergroot je vertrouwenDenk positiefKikker jezelf opWord energiekerPep jezelf op! biedt toegankelijke adviezen, tips, oefeningen en inspiratie, ideaal om bij je te dragen en in een oogwenk rust, troost en vertrouwen te vinden.

Wil je het boek lezen?Pep jezelf op! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gael Lindenfield. Lezen Pep jezelf op! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN