Zoet als Candy / Eén weekje maar?, 2-in-1

Zoet als Candy / Eén weekje maar?, 2-in-1 - Isabel Sharpe | Stml-tunisie.org

...site pianofortefestival.nl. Lees „Zoet als Candy ; Een weekje maar?" door Isabel Sharpe verkrijgbaar bij Rakuten Kobo ... Download PDF De Kowalski's 2, 3-in-1 ... . (1) ZOET ALS CANDY - Kom maar door met die leuke mannen! Candy is hard toe aan een date. Een heel jaar treuren om haar e... Zoet Als Candy / Dodelijke Woorden, 2-In-1 (Pocket). Kom maar door met die leuke mannen!Candy is hard toe aan een date. Een heel jaar treuren om haar ex... Zoet als Candy / Eén weekje maar?, 2-in-1 Ebook. Een uitgave van Harlequin White Silk - sexy chicklit. Nederlandstalig; Ebook; 2012 (1) ZOET ALS CANDY - Kom maar door ... bol.com | Isabel Sharpe artikelen kopen? Alle artikelen online ... . Een uitgave van Harlequin White Silk - sexy chicklit. Nederlandstalig; Ebook; 2012 (1) ZOET ALS CANDY - Kom maar door met die leuke mannen! Candy is hard toe aan een date. Een heel jaar treuren om haar ex is echt… Meer. 5 99. Toegegeven, van seks komt zo niet veel. Maar daar is een weekje New York de oplossing voor, volgens haar vriendinnen. Hoe waar dat is, ontdekt ze als ze Nick Corrigan tegenkomt, wereldberoemd honkbalspeler en ook op andere vlakken zeer talentvol. Er wordt dus écht niet geslapen in New Y...

INFORMATIE

AUTEUR
Isabel Sharpe
DIMENSIE
10,99 MB
BESTANDSNAAM
Zoet als Candy / Eén weekje maar?, 2-in-1.pdf

OMSCHRIJVING

(1) ZOET ALS CANDY - Kom maar door met die leuke mannen! Candy is hard toe aan een date. Een heel jaar treuren om haar ex is echt lang genoeg! En de beste manier om dat aan te pakken? Een datingsite, natuurlijk - en dan vier profielen om haar veelzijdige persoonlijkheid te benadrukken... Beetje valsspelen mag toch wel? Als niemand er maar achter komt. Vooral Justin niet, want die is wel heel fijn. En grappig, waanzinnig sexy... Hij zou wel eens de man van haar dromen kunnen zijn. Maar wie van de vier Candy's vindt híj het leukst? (2) EÉN WEEKJE MAAR? - Hoezo, saai... Emily Carter is gewoon niet zo avontuurlijk. Het liefst zit ze thuis achter haar computer, in haar grijze joggingbroek en roze pantoffels, met de UPS-koerier als broodnodige eye candy. Toegegeven, van seks komt zo niet veel. Maar daar is een weekje New York de oplossing voor, volgens haar vriendinnen. Hoe waar dat is, ontdekt ze als ze Nick Corrigan tegenkomt, wereldberoemd honkbalspeler en ook op andere vlakken zeer talentvol. Er wordt dus écht niet geslapen in New York! Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

Wil je het boek lezen?Zoet als Candy / Eén weekje maar?, 2-in-1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Isabel Sharpe. Lezen Zoet als Candy / Eén weekje maar?, 2-in-1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN