Onze jaren zijn zeventig

Onze jaren zijn zeventig - Piet L. de Jong | Stml-tunisie.org

... meeste teksten de voorkeur om de hele tientallen uit te schrijven: de jaren twintig, de jaren dertig, enz ... Onze jaren zijn zeventig door Piet L. de Jong ... . Het is allebei juist; beide constructies komen voor in de woordenboeken. De zeventiger jaren werd vroeger gezien als een germanisme, een (te) letterlijke vertaling van het Duitse die siebziger Jahre.Er zijn nog steeds taalgebruikers die om die reden een voorkeur hebben voor de jaren zeventig, maar de zeventiger jaren is inmiddels ook geheel ingeburgerd. Onze jaren zijn zeventig van de Rotterdamse predikant Piet L. de Jong bevat een aantal meditaties over o ... Onze jaren zijn zeventig - GoodbookshopGoodbookshop ... . Onze jaren zijn zeventig van de Rotterdamse predikant Piet L. de Jong bevat een aantal meditaties over ouder worden en oud zijn aan de hand van een aantal bijzondere bijbelgedeelten. Ouder worden is in de Bijbel duidelijk een thema. Niet alleen in de psalmen (bijv. Onze jaren zijn zeventig van de Rotterdamse predikant Piet L. de Jong bevat een aantal meditaties over ouder worden en oud zijn aan de hand van een aantal bijzondere bijbelgedeelten. Ouder worden is in de Bijbel duidelijk een thema. Niet alleen in de psalmen (bijv. Het boek Onze jaren zijn zeventig, geschreven door Piet L. de Jong, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Onze jaren zijn zeventig van de Rotterdamse predikant Piet L. de Jong bevat een aantal meditaties over ouder worden en oud zijn aan d...

INFORMATIE

AUTEUR
Piet L. de Jong
DIMENSIE
5,67 MB
BESTANDSNAAM
Onze jaren zijn zeventig.pdf

OMSCHRIJVING

Onze jaren zijn zeventig van de Rotterdamse predikant Piet L. de Jong bevat een aantal meditaties over ouder worden en oud zijn aan de hand van een aantal bijzondere bijbelgedeelten. Ouder worden is in de Bijbel duidelijk een thema. Niet alleen in de psalmen (bijv. Psalm 90) maar ook in de oudtestamentische verhalen en in de brieven van het Nieuwe Testament. Hiermee biedt de auteur ouderen en ouder wordende lezers een boek dat hen helpt om God te vinden en te kennen in hun levensavond. Een mooi geschenk.

Wil je het boek lezen?Onze jaren zijn zeventig in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Piet L. de Jong. Lezen Onze jaren zijn zeventig Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN