CONFRONTATIE. GEDICHTEN

CONFRONTATIE. GEDICHTEN - Lenze L. Bouwers | Stml-tunisie.org

...echt gaan. In geaccepteerde nietigheid, betovert ze de zon ... Gedicht: De confrontatie - gedichtje ... . Duellerend in een duet, verwonderd en bewonderend. Herfstbladeren vol kleur, dwarrelen omhoog ... gedichten; opstekers 'In werkelijkheid is elke stap die wij doen Een stap in het Onbekende Ongekende. ... Zoek de confrontatie. Maar doe het onopzettelijk. Vermijd bijbedoelingen. Verzwijg niet. Wees week en sterk. Wees slim, steek je nek uit en veracht de overwinning. confrontatie. ze kruipt in haar spijkerbroek licht haar ... 1001 Gedichten & Gedichtjes - Gedicht 'De confrontatie ... ... . confrontatie. ze kruipt in haar spijkerbroek licht haar borsten in haar Marie Jo* en ontwaart met huivering in de oude spiegel een gelaat dat niet meer ... gedichten. netgedichten. poëzie. hartenkreten. rijmen. nederlands.nl. vrijwaring. vragen. links. zoek. contact. CONFRONTATIE. GEDICHTEN. Omschrijving: De dichter 'confronteert' zich in deze bundel met een scala aan onderwerpen: leven en dood, kleinkinderen, psychische nood, dichterschap en geloof. Rondelen, sonnetten en kwatrijnen wisselen elkaar af: even veelvormig als het ware leven is. Op Leesgedichten.nl vind je de mooiste en beste gedichten en gedichtjes. Wij hebben 34 confrontatie gedichten in de categorie a...

INFORMATIE

AUTEUR
Lenze L. Bouwers
DIMENSIE
10,26 MB
BESTANDSNAAM
CONFRONTATIE. GEDICHTEN.pdf

OMSCHRIJVING

De dichter 'confronteert' zich in deze bundel met een scala aan onderwerpen: leven en dood, kleinkinderen, psychische nood, dichterschap en geloof. Rondelen, sonnetten en kwatrijnen wisselen elkaar af: even veelvormig als het ware leven is. Sterven is aan een verre reis beginnen, zoals eeuwen terug bij tropentochten intiem afscheid werd genomen: de zinnen vol zwaarte als er zwijgend werd gevochten.

Wil je het boek lezen?CONFRONTATIE. GEDICHTEN in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lenze L. Bouwers. Lezen CONFRONTATIE. GEDICHTEN Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN