Krant moet kiezen

Krant moet kiezen - W. Oosterbaan | Stml-tunisie.org

...s Dienst zien die diensten onder invloed van bezuinigingen steeds meer verschralen ... Welke NRC-app moet ik kiezen? - GoeieVraag ... . Bij het Dagblad van het Noorden moeten tien redacteuren weg. DE KRANT MOET KIEZEN DOOR WARNA OOSTERBAAN EN HANS WANSINK Hebben betaalde kranten nog wel bestaansrecht? Ja, want alleen daar is de kwaliteitsjournalistiek mogelijk die in een moderne samenleving noodzakelijk is. Maar dan moeten de kranten wel stoppen met de steeds verder voortschrijdende verbreding van hun redactionele formules. Krant moet kiezen. Hebben betaalde kranten nog wel bestaansrecht? Ja, want allee ... Moet je nu kiezen voor de B-kwaliteit bij Shell? ... . Krant moet kiezen. Hebben betaalde kranten nog wel bestaansrecht? Ja, want alleen daar is de kwaliteitsjournalistiek mogelijk die in een moderne samenleving noodzakelijk is. Maar dan moeten de kranten wel stoppen met de steeds verder voortschrijdende verbreding van hun redactionele formules. De toekomst is aan de compacte krant. Het gaat niet goed met de kranten. Kabinet moet weer voor volkshuisvesting kiezen. OPINIE Wonen in de steden is steeds meer een privilege dan een recht, zo stellen de fracties van PvdA, GroenLinks en SP in de vier grote steden ... Bestel Krant moet kiezen met ISBN/EAN 9789044612080 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. Heijkoop: 'Drechtraad moet nu kiezen voor zwakkeren' Kwetsbare mensen, of dat nu jongeren, ouderen, gehandicapten of armen zijn, hebben de steun van de zeven Drechtsteden meer dan ooit nodig. Moet ik kiezen tussen mijn lief en mijn ouders? Ik ben een man van 26 en al twee jaar verliefd op een meisje dat ik heel graag zie. Mijn ouders zijn het niet eens met mijn keuze en zeggen dat ze ... Warna Oosterbaan, redacteur van NRC Handelsblad en bijzonder hoogleraar Journalistiek en Samenleving, en Hans Wansink, redacteur van de Volkskrant, bundelden hun zorgen, bevindingen en aanbevelingen in 'De krant moet kiezen - De toekomst van de kwaliteitsjournalistiek'. De krant moet kiezen. Hebben betaalde kranten nog wel bestaansrecht? Ja want alleen daar is de kwaliteitsjournalistiek mogelijk die in een moderne samenleving noodzakelijk is. Maar dan moeten de kranten wel stoppen met de steeds verder voortschrijdende verbreding van hun redactionele formules. De toekomst is aan de compacte krant. Ik wil de NRC op mn iPad kunnen lezen en ben daartoe naar de Appstore gegaan. Nu zie ik twee app's voor iPads beschikbaar. Eentje met een zwart icoon met rode pijl en een ander met een afbeelding van de krant erop. Ik denk dat de ene app ouder is dan de andere en dat ze kennelijk gewoon naast elkaar bestaan. De waarderingen zijn voor beide hetzelfde....

INFORMATIE

AUTEUR
W. Oosterbaan
DIMENSIE
4,31 MB
BESTANDSNAAM
Krant moet kiezen.pdf

OMSCHRIJVING

Krant moet kiezen 1e druk is een boek van W. Oosterbaan uitgegeven bij Prometheus. ISBN 9789044612080 Het gaat niet goed met de kranten. Steeds minder fungeren ze als voornaamste nieuwsleverancier en centraal platform voor debat en meningsvorming. Uitgevers en hoofdredacties investeren niet zozeer in kwaliteit en diepte van de berichtgeving, maar in breedte en aantrekkelijkheid ervan.Van een maatschappelijke sector waar frank en vrij verslag wordt gedaan van het reilen en zeilen van de samenleving krijgt de journalistiek trekken van een bedrijf waar de kopij volgens de uitkomsten van het laatste marktonderzoek wordt geproduceerd.

Wil je het boek lezen?Krant moet kiezen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W. Oosterbaan. Lezen Krant moet kiezen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN