Het speelveld van de Chief Commercial Officer

Het speelveld van de Chief Commercial Officer - Hugo Timmer | Stml-tunisie.org

...fficer, omgaan met dillema's". De keuzes die de Chief Commercial Officer (CCO ) maakt, worden beïnvloed door de omgeving waarin zijn organisatie opereert ... Greenhouse verdubbelt capaciteit datacenter Naaldwijk en ... ... . The chief commercial officer (CCO) (sometime referred to as the chief business officer) is an executive-level role, with the holder being responsible for the commercial strategy and the development of an organization.It typically involves activities relating to marketing, sales, product development and customer service to drive business growth and market share. Chief Commercial Officer vacatures. Chief Commercial Officer, Stagiair (m/v), Jurist (m/v) en meer op Indeed.nl Het landelijke gemiddelde salaris voor e ... De functie Chief Customer Officer ... . Chief Commercial Officer vacatures. Chief Commercial Officer, Stagiair (m/v), Jurist (m/v) en meer op Indeed.nl Het landelijke gemiddelde salaris voor een Chief Commercial Officer in Nederland is €141.721 . Filter op locatie voor Chief Commercial Officer salarissen in uw regio. Schattingen voor salarissen zijn gebaseerd op 6 salarissen die anoniem op Glassdoor geplaatst zijn door werknemers die werkzaam zijn als Chief Commercial Officer. CCO (Chief commercial officer) De CCO (Chief commercial officer), ook wel commercieel directeur, is binnen het bestuur verantwoordelijk voor verkoop en marketing. De functie CCO komt in Nederland niet veel voor, weinig bedrijven in de AEX, MidCap en SmallCap hebben een CCO in hun raad van bestuur of executive committee. Een operationeel directeur, vaak aangeduid als COO (chief operating officer), is binnen een bedrijf of organisatie lid van het managementteam (directiecomité of Executive Comittee, op 'C-level' of 'CXO-level'), verantwoordelijk voor het dagelijks operationeel beleid.De operationeel directeur rapporteert rechtstreeks aan de gedelegeerd bestuurder of CEO. Ruud Knorr is per 1 april benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO) van Royal FloraHolland. Als CCO is hij tevens lid van het Management Team van Royal FloraHolland. Yme Pasma vertrekt per 1 mei als COO bij Royal FloraHolland. De directie van Royal FloraHolland dankt Yme voor zijn bijdrage en vindt het jammer dat hij vertrekt. De werving voor een nieuwe COO is inmiddels in gang gezet. Chief Co...

INFORMATIE

AUTEUR
Hugo Timmer
DIMENSIE
5,95 MB
BESTANDSNAAM
Het speelveld van de Chief Commercial Officer.pdf

OMSCHRIJVING

De rol van de CCO (Chief Commercial Officer) bepaalt mede hoe een organisatie op koers blijft in een externe omgeving die steeds in beweging is. Zeker nu in de financiële sector de focus duidelijk verschuift van kosten naar omzet, wordt de rol van de CCO nog prominenter. de CCO moet in zijn rol op het speelveld een aantal belangrijke zetten doen. die laten zich vertalen naar in totaal vijf concrete dilemma's, die wij aan de hand van marktonderzoek en onze ervaring hebben vastgesteld.Dit boek gaat over het omgaan met de vijf dilemma's. Per dilemma wordt gekeken naar trends en ontwikkelingen, naar de voor- en nadelen van de beide alternatieven en naar kritieke succesfactoren. per dilemma vertegenwoordigen twee cases de beide alternatieven.Hierin geven in totaal tien topbestuurders uit de financiële sector aan met welke vraagstukken zij worden geconfronteerd en hoe zij die oplossen. deze opzet biedt een aantrekkelijke combinatie van theorie met een flinke dosis praktijk. Met als doel: de CCO handvatten aanreiken die helpen bij een gedegen Het spreekt voor zich dat dit boek niet alleen voor CCO's interessant is, maar voor iedereen een strategische en/of commerciële functie heeft. Daarnaast is het boek een 'must' voor iedereen die wil weten hoe commerciële bestuurders omgaan met managementdilemma's en hoe zij hun eigen prestatie kunnen verbeteren.De auteurs zijn erin geslaagd een toegankelijk boek te schrijven waarin de issues waarmee CCO's te maken krijgen op een veelzijdige manier worden toegelicht.Dit boek laat zien dat het speelveld van de CCO veranderlijk is en uit een groot aantal facetten bestaat.De opgetekende praktijkervaringen van CCO's van beeldbepalende financiële dienstverleners tonen dit helder aan. velen van ons kunnen leren van de manier waarop zij omgaan met de dilemma's waarmee zij als topbestuurder worden geconfronteerd.

Wil je het boek lezen?Het speelveld van de Chief Commercial Officer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hugo Timmer. Lezen Het speelveld van de Chief Commercial Officer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN