De meermin

De meermin - Hella S. Haasse | Stml-tunisie.org

...n. Het ligt aan de rand van de oude binnenstad van Edam ... De meermin en de courtisane - NRC Webwinkel ... . Aangrenzend ligt het park De Vesting. In ongeveer tien minuten loopt u naar het historische centrum van Edam met haar prachtige oude huizen. Er is een bushalte voor de deur. Vanuit De Meermin bieden wij tevens thuiszorg en huishoudelijke ... Diëtistenpraktijk De Meermin helpt niet alleen bij overgewicht. Voeding wordt ook gebruikt als geneesmiddel bij bijv. diabetes, darmklachten, allergieën. De sportieveling ... De Meermin ... . diabetes, darmklachten, allergieën. De sportieveling houdt zich strak en fit door wekelijks enkele baantjes te trekken in het 25 meterbad. Er zijn steeds vrije banen voor het publiek voorzien. Maar wist je dat je bij LAGO Beveren De Meerminnen ook zwemlessen kan volgen? Zowel volwassenen als kinderen kunnen bij ons (nog beter) leren zwemmen! De Meermin had tijdens de eerste paar Winter Efteling'en een overdekt terras. Het onoverdekte buitenterras werd in 2007, tegelijk met de opening van de Vliegende Hollander geheel vernieuwd, waarbij overigens de banken onhandig ver van de tafels geplaatst werden.In 2010 werd het assortiment aangepast, waarbij Fish & Chips met dikke friet geïntroduceerd werd. Bekijk de inform...

INFORMATIE

AUTEUR
Hella S. Haasse
DIMENSIE
12,14 MB
BESTANDSNAAM
De meermin.pdf

OMSCHRIJVING

Een dag uit het leven van Sera Doornstam, die met haar man Leonard en hun kinderen in een statig grachtenpand woont. Tijdens de storm van afgelopen nacht is de gevelsteen met de zeemeermin in stukken uiteengevallen. Het lijkt een voorbode van het verleden dat Sera niet meer kan ontwijken. Duistere gebeurtenissen uit de oorlogsjaren waarbij zij betrokken is geweest komen aan het licht. En bovendien hebben de mensen die zij op deze dag ontmoet zo hun eigen geheimen. Hun levens zijn door onzichtbare draden met elkaar verbonden. Er is geen andere zekerheid dan het paradoxale besef eenzaam betrokken te zijn bij alles en iedereen.

Wil je het boek lezen?De meermin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hella S. Haasse. Lezen De meermin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN