Kernteksten uit de zendbrief aan Efeze

Kernteksten uit de zendbrief aan Efeze - Van den end | Stml-tunisie.org

...onden boeken zijn Kernteksten Uit De Zendbrief Aan Efeze, Kees-jan En De Dieven, Herman, Herman * Nieuw * en Lot Viert Feest * Nieuw * ... Producten | Duinroosboeken Tholen | Pagina 20 ... . Sorteer op: Prijs nieuw / Prijs tweedehands / Aantal / C. Van Den End Kernteksten Uit De Zendbrief Aan Efeze Bekijk boek. Tweedehands (7) vanaf € 6,85 . C. Van Den End Kees-jan ... Vanuit de tekst in de Efezebrief, die wij in deze studie behandelen, ligt het accent sterk op het krachtige werk van de heilige Geest in de harten van de gelovigen. We gaan nadenken wat de heilige Geest doet in dat wat niet direct hoor- of zichtbaar is aan de buitenkant van de gelovige; het werk ... bol.com | Kernteksten uit efeze, End, G. van den ... ... . We gaan nadenken wat de heilige Geest doet in dat wat niet direct hoor- of zichtbaar is aan de buitenkant van de gelovige; het werk dat in het innerlijk van de gelovige door Gods Geest wordt verricht in de kracht van God. Schriftwerk - Kernteksten uit de zendbrief aan de Filippenzen: Campen, ... Schriftwerk - Kernteksten uit de zendbrief aan Efeze: End, G. van den: €4,00: Bekijk: Schriftwerk - Kernteksten uit het Evangelie naar Johannes: Westland, drs. J. €5,00: Bekijk: Schrijvend op weg. Verhalen gedichten liederen en essays in christelijk perspectief ... Dr. G. van den End, Kernteksten uit de zendbrief aan Efeze, uitgave De Groot, Goudriaan/ Kampen, 72 pag., ƒ 14, 90. Opnieuw een deeltje in de serie Schriftwerk, 'Handreiking voor persoonlijke meditatie en gemeenschappelijke Bijbelstudie'. Kernteksten uit efeze. Auteur: End, G. van den Omschrijving. De brief aan de gemeente van Efeze behoort tot de gevangenisbrieven van Paulus. De brief is bedoeld als rondzendbrief en richt zich met name tot de christenen die vroeger heidenen zijn geweest. In het eerste, ... Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels. Www.bouquinistes.fr tweedehands boek, Campen, drs. M. van - Filippenzen - Kernteksten uit de zendbrief aan de Filippenzen Bouquinistes.fr Chez bouquinistes.fr vous pouvez acheter et vendre vos livres usagés. À propos de 7000 antiquaire, libraires et particuliers ont commencé devant vous. In Kernteksten uit de zendbrief aan de Filippenzen komt de bijzondere band tussen Paulus en de gemeente van Filippi naar voren. Telkens blijkt hoezeer deze gemeente in Klein Azië betrokken is bij het wel en wee van de apostel, evenals bij de voortgang van het Evangelie. Wees de eerste om "Kernteksten uit de zendbrief aan de Kolossenzen - M. van Campen" t...

INFORMATIE

AUTEUR
Van den end
DIMENSIE
12,30 MB
BESTANDSNAAM
Kernteksten uit de zendbrief aan Efeze.pdf

OMSCHRIJVING

De brief aan de gemeente van Eféze behoort tot de gevangenschapsbrieven van Paulus. De brief is bedoeld als rondzendbrief en richt zich met name tot de christenen die vroeger heidenen zijn geweest. In het eerste, onderwijzende gedeelte van de Efézebrief beschrijft de apostel de kracht van de gemeente: ze is geen werk van mensen, maar uitverkoren door de Vader, verlost door de Zoon en toegebracht door de Heilige Geest. We worden geïnformeerd over de inwoning van Christus, de verzegeling met de Heilige Geest, de verhouding joden-heidenen, het gebed -om versterking. In het tweede gedeelte gaat het onder meer over de nieuwe levenswandel (verhouding oude mens - nieuwe mens), de vervulling met de Geest en de verhoudingen in het huwelijks- en gezinsleven. Tenslotte besluit Paulus zijn brief met de geestelijke wapenrusting, die elke christen nodig heeft in de strijd om de voortgang van het koninkrijk. Alles overziende komen er themata aan de orde die juist voor de christelijke gemeente in deze tijd van groot belang zijn. Dr G. van den End is hervormd predikant te Rijssen.

Wil je het boek lezen?Kernteksten uit de zendbrief aan Efeze in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Van den end. Lezen Kernteksten uit de zendbrief aan Efeze Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN