Recht en praktijk financieel recht FR13 - Verzekering verzekerd?

Recht en praktijk financieel recht FR13 - Verzekering verzekerd? - N. Lavrijsen | Stml-tunisie.org

...n jaren is duidelijk geworden dat deze aanname niet juist is ... Collectie Banking & Finance Expert | Wolters Kluwer ... . Verschillende banken (zoals Van der Hoop Bankiers en DSB Bank) en verzekeraars (zoals Vie d'Or en Ineas) zijn failliet gegaan. Een particulier of bedrijf sluit een ver Verzekering verzekerd? (Hardcover). Verzekering verzekerd? 1e druk is een boek van Noortje Lavrijssen uitgegeven bij Wolters Kluwer Nederland B.V.. ISBN... Recht en praktijk financieel recht. Uitgever: Wolters Kluwer Nederland B.V. ISBN: 978901313025 ... bol.com | Recht en praktijk financieel recht FR2 ... ... . Uitgever: Wolters Kluwer Nederland B.V. ISBN: 9789013130256. ... EPUB met digitaal watermerk. Aantal Pagina's: 195. Publicatiedatum: apr 2015. Verzekering verzekerd [e-Book] N. Lavrijsen. Beoordeel dit boek als eerste! Recensies. e-Book Nieuw vanaf € 74,50. Zet op verlanglijst. Boek FR13 uit de serie ... Recht en praktijk financieel recht. Verzekering verzekerd? Noortje Lavrijssen . In het verleden werd aangenomen dat banken en verzekeraars nooit in staat van faillissement zouden geraken. De afgelopen jaren is duidelijk geworden dat deze aanname niet juist is. Verschillende ... Verzekering verzekerd? (e-boek) door N. Lavrijsen, EAN 9789013130256. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Hierdoor wordt inzicht verkregen in de eventuele overlap en/of hiaten van de verschillende saneringsregelingen en het faillissement met betrekking tot deze gevolgen en kan antwoord worden gegeven op de vraag of de verzekering daadwerkelijk verzekerd is. Dit boek is voorzien van een hardcover. Verzekeren tegen werkloosheid De werkloosheid loopt sinds 2008 flink op in Nederland. Wie een eigen woning heeft kan in de problemen raken bij ontslag. Ook bij een huurwoning kunnen problemen ontstaan. Niet altijd is er recht op bijstand en de ww-uitkering is vaak maar erg kort. Verkorte citeerwijze: Knopper, Toegankelijkheid, ADR en effectendienstverlening (R&P nr. FR16) 2018/[paragraafnummer] Volledige citeerwijze: R. Knopper, Toegankelijkheid, ADR en effectendienstverlening (Recht en Praktijk nr. FR16), Deventer: Wolters Kluwer 2018 Ontwerp omslag: Bert Arts bNO ISBN 978 90 13 14922 7 ISBN 978 90 13 14923 4 (E-book) Verzekering verzekerd N. Lavrijsen. Ebook . In het verleden werd aangenomen dat banken en verzekeraars nooit in staat van faillissement zouden geraken. De afgelopen ... Beschrijving Recht en praktijk financieel recht: Verzekering verzekerd ... Voorkom dat je oververzekerd bent en overweeg eens om het eigen risico te verhogen. Op deze manier kun je al tientallen euro's per jaar besparen. Zorg er ook voor dat je weet waarvoor je verzekerd bent en bij welke hulpverleners je terechtku...

INFORMATIE

AUTEUR
N. Lavrijsen
DIMENSIE
7,93 MB
BESTANDSNAAM
Recht en praktijk financieel recht FR13 - Verzekering verzekerd?.pdf

OMSCHRIJVING

In het verleden werd aangenomen dat banken en verzekeraars nooit in staat van faillissement zouden geraken. De afgelopen jaren is duidelijk geworden dat deze aanname niet juist is. Verschillende banken (zoals Van der Hoop Bankiers en DSB Bank) en verzekeraars (zoals Vie d’Or en Ineas) zijn failliet gegaan.Een particulier of bedrijf sluit een verzekeringsovereenkomst met een verzekeraar met het doel bepaalde risico’s te laten dragen door een verzekeraar. Vooral gebeurtenissen waarbij de kans dat deze plaatsvinden relatief klein is maar waarbij de financiële gevolgen groot zijn, worden verzekerd.Omdat particulieren en bedrijven soms in hoge mate afhankelijk zijn van verzekeraars, is het van belang dat de financiële risico’s ook daadwerkelijk worden gedragen door de verzekeraar. De wetgever heeft verschillende saneringsregelingen in het leven geroepen om het faillissement van een verzekeraar te voorkomen: de onteigeningsregeling, de overdrachtsregeling, de opvangregeling en de noodregeling.In dit boek Verzekering verzekerd? worden de gevolgen van deze saneringsregelingen voor verzekerden met betrekking tot de dekking en de voortzetting van de verzekeringsovereenkomst afgezet tegen de gevolgen van een faillissement. Hierdoor wordt inzicht verkregen in de eventuele overlap en/of hiaten van de verschillende saneringsregelingen en het faillissement met betrekking tot deze gevolgen en kan antwoord worden gegeven op de vraag of de verzekering daadwerkelijk verzekerd is.

Wil je het boek lezen?Recht en praktijk financieel recht FR13 - Verzekering verzekerd? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N. Lavrijsen. Lezen Recht en praktijk financieel recht FR13 - Verzekering verzekerd? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN